Master

Vergelijk de Top Masters

Kiezen voor een opleiding voorbij de Hbo-niveau kan openen tal van deuren voor degenen die nieuw zijn de beroepsbevolking. Graduate niveau graden zijn over het algemeen gezien als een grote prestatie en weerspiegelen een capaciteit voor het harde werk en toewijding. Deze kan variëren van één tot vijf jaar in beslag, afhankelijk van de snelheid van voltooiing en intensiteit van het programma.

Wat is een master's degree? Deze graad is een geavanceerde graad verkregen na het ontvangen van een bachelor's degree in zowel de kunsten en wetenschappen. Het is bedoeld om een ​​individu beheersing van een bepaald onderwerp en hun vermogen om analytisch denken en problemen met betrekking tot hun onderwerp van deskundigheid op te lossen aan te tonen. Deze graden vormen de basis en training om naadloos de overgang van een universitaire instelling in de beroepsbevolking.

Dit soort graad kan een verschil van enkele duizenden dollars betekenen voor het starten van loon aan het begin van een carrière.In een competitieve arbeidsmarkt kracht, een hogere graad zet mensen een stap voor andere aanvragers.

De kosten van het behalen van een master's degree is sterk afhankelijk van het specifieke programma en de locatie. Het is belangrijk dat bekend is met de financiële gevolgen van het zoeken naar een hoger niveau te zijn. Eenvoudige online onderzoek zal meestal antwoord op alle vragen met betrekking tot de kosten van uw universiteit.

Een master's degree kan je voet zet in de deur voor een loopbaan die onbereikbaar kan zijn zonder een geavanceerde graad, zoals professor, ingenieur en nog veel meer. Het is gebruikelijk om te beginnen bij een hogere salarisschaal, worden bevorderd in een sneller tempo en voer een carrière met een beter pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een master's degree. Er zijn vele gebieden waarop dit van toepassing is, en een master's degree kan in vrijwel elk onderwerp waarin u een bachelor's degree kan ontvangen worden verkregen.

Sommige universiteiten bieden zelfs online programma's voor geavanceerde graden.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Master in klinisch maatschappelijk werk

The Institute for Clinical Social Work
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaar September 2019 Verenigde Staten Chicago +1 more

Bij The Institute for Clinical Social Work we afgestudeerde studenten op tot clinici / psychotherapeuten die in verschillende instellingen voor geestelijke gezondheidszorg werken. [+]

Overzicht

Bij The Institute for Clinical Social Work we afgestudeerde studenten op tot clinici / psychotherapeuten die in verschillende instellingen voor geestelijke gezondheidszorg werken.

ICSW's masteropleiding Clinical Counseling and Psychotherapy is een volledige of deeltijdse opleiding om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg met een specifieke nadruk op de integratie van moderne psychodynamische perspectieven. Nadat de studenten het diploma hebben behaald, komen ze in aanmerking voor het aanvragen van Illinois State Licenceure (LPC).

Na hun afstuderen zijn studenten bereid om werk te zoeken in verschillende settings, waaronder:

gemeenschapsagentschappen voor geestelijke gezondheidszorghet rechtssysteemkinderwelzijnmedische instellingenscholenagentschappen die gemarginaliseerde bevolkingsgroepen dieneninstellingen voor de behandeling van alcoholmisbruikagentschappen voor gezinsdienstenprivé geestelijke gezondheid en groepspraktijkTijdsspanneTwee jaar cursussen voor voltijdstudenten (totaal 60 semester-uren)Drie jaar cursussen voor deeltijdstudenten (in totaal 60 semester-uren)Lessen komen op vrijdagen, zaterdagen en één avond per week samenStudenten volgen vakken in een klein cohortmodelInhoudHet programma bevat een psychodynamisch raamwerk voor cursussen en klinische stagesCursussen zijn in overeenstemming met de staatseisen voor in aanmerking te komen Illinois licentievoorwaardenOnze toewijding aan ervaringsleren biedt twee jaar klinische training bij de beste sociale dienstenbureausStudenten volgen een wekelijks practicum / stage-seminar waar ze hun praktijkervaringen bespreken en beginnen met het integreren van klinische ervaring en theorieVoor extra mentorschap en overleg komen studenten regelmatig samen met een klinisch adviseur van de faculteitGemeenschappelijke leerresultaten... [-]

Master of Public Health

The Milken Institute School of Public Health
Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

[+]

Dynamic Virtual Campus Experience - Klassen worden gehost in wekelijkse, face-to-face online-instellingen die gebruikmaken van videoconferentietechnologie om een ​​intieme leeromgeving te creëren. Wekelijkse sessies worden aangevuld met multimediacursuswerk dat de hele week is afgerond, evenals vertrouwde sociale interacties met leeftijdsgenoten en docenten.

Veeleisende academische en toelatingsnormen - MPH @ GW-studenten houden zich aan dezelfde selectieve toelatingscriteria als studenten op de campus en voltooien hetzelfde academisch rigoureuze curriculum.

Echte cursussen geleverd door Real Faculty - De GW-faculteit is wereldberoemd in het veld en ontwerpt en geeft cursussen MPH @ GW persoonlijk.... [-]


Master in de volksgezondheid

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Online Campus Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 2 jaar August 2019 Verenigde Staten San Francisco +3 more

Het Master of Public Health-programma bereidt toekomstige leiders in de volksgezondheid voor op het aanpakken van dringende problemen met de volksgezondheid op lokaal, nationaal, nationaal en mondiaal niveau. Het MPH bevordert betrokkenheid van de gemeenschap, professionele samenwerkingsverbanden, op bewijs gebaseerde praktijken en pleitbezorging voor de volksgezondheid. Afgestudeerden krijgen de kennis en vaardigheden om de gezondheid van de bevolking te verbeteren, terwijl ze de gezondheidsbehoeften van onderbediende populaties in hun gemeenschap en over de hele wereld vaststellen en beoordelen, met de nadruk op preventieve strategieën en praktijken. [+]

Een interprofessionele graad voor leiders in de volksgezondheid van morgen. Bestudeer de volksgezondheid in klaslokalen die zich tot ver buiten de grenzen van de campus uitstrekken, tot een stad die beroemd is om zijn vooruitstrevende benadering van de belangenbehartiging van de volksgezondheid en gemeenschapsbereik.

De

De MPH-graad bij USF is:

Gezaghebbend - CEPH-geaccrediteerd programmaFlexibel - Alle lessen worden 's avonds aangeboden, blended learning. Lessen aangeboden in San Francisco, Sacramento of OnlineInterprofessioneel - Award-winnende en wereldberoemde faculteit van volksgezondheid, verpleging, gedragsgezondheidPraktische praktijkervaring - tot 300 uur veldwerk in een openbare gezondheidsorganisatieTop Ranking - Gerangschikt als een van de top-MPH-programma's in het landWat is volksgezondheid?... [-]

Faculteit van de farmacie

Semmelweis University Faculty of Pharmacy
Campus Voltijd 10 semesters Open Inschrijving Hongarije Boedapest

Vreemde taal cursussen worden aangeboden aan de Faculteit van Apotheek aan de Semmelweis Universiteit van Boedapest sinds 1989 Vanaf september 2011 werd de Duitstalige opleiding geïntroduceerd. wordt onderwezen in overeenstemming met de internationale normen en het diploma wordt in heel Europa erkend. Een Duits consulting kans is beschikbaar voor Duitse studenten te allen tijde. Het onderzoek gaat uit van de algemene universiteit. [+]

Duitstalige apotheek graad aan de Semmelweis Universiteit van Boedapest

bij de Faculteit van Apotheek aan de Semmelweis Universiteit van Boedapest Vreemde taal cursussen worden aangeboden sinds 1989 Vanaf september 2011 werd de Duitstalige opleiding geïntroduceerd. wordt onderwezen in overeenstemming met de internationale normen en het diploma wordt in heel Europa erkend. Een Duits consulting kans is beschikbaar voor Duitse studenten te allen tijde. Het onderzoek gaat uit van de algemene universiteit.

De studie werd samengesteld door de geldig op de Semmelweis Universiteit curriculum, maar houdt ook rekening met de eisen van de Duitse vergunningsvoorschriften voor apothekers (Aappo) grotendeels.... [-]


Master of Applied Science in Global Health Planning and Management

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deeltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten USA Online

Een tweejarig, online masterprogramma dat studenten de nodige vaardigheden biedt om duurzame oplossingen te ontwikkelen om grenzen te overschrijden en gezondheidsinitiatieven over de hele wereld te bevorderen. Dit programma is gericht op studenten die een toekomst in administratie nastreven. [+]

De Master of Applied Science in Global Health Planning and Management is een volledig online opleiding aangeboden door de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health en is gericht op studenten die een toekomst in administratie nastreven.

Het programma biedt studenten een overzicht van de basiscomponenten van wereldwijde of internationale gezondheid, waaronder gezondheidssystemen, gezondheidsinformatie, epidemiologie / ziektebestrijding, gezondheid van moeders en kinderen, en sociale, culturele en gedragsfactoren in gezondheid en ziekte.

Dit graduate programma omvat ook cursussen in farmaceutisch beleid en management, beheer van gezondheidszorg, gezondheidsinformatie en niet-gouvernementele organisaties. Studenten leren van en werken samen met een diverse faculteit van onderzoekers, professionals en professionals op het gebied van de volksgezondheid met ervaring in het maken van mondiale gezondheidsbeleidsmaatregelen, programma-ontwerp en -evaluatie en belangenbehartiging.... [-]


Medische studies

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Campus Voltijd 6 jaar October 2018 Oostenrijk Krems an der Donau

Voor het eerst in Oostenrijk biedt de Karl Landsteiner particuliere universiteit voor gezondheidswetenschappen een volwaardige, bologna-compliant medische graad. [+]

De bologna-compliant medische studies aan KL bestaat uit twee delen, de bacheloropleiding in gezondheidswetenschappen en het masterprogramma humane geneeskunde.Bacheloropleiding in gezondheidswetenschappen

Voor het eerst in Oostenrijk biedt de Karl Landsteiner particuliere universiteit voor gezondheidswetenschappen een interdisciplinaire studie op het gebied van geneeskunde, afgestemd op het Bologna-model: de bacheloropleiding in gezondheidswetenschappen geeft studenten toegang tot nieuwe, innovatieve professionele velden in de gezondheidswetenschappen en vormt de basis voor de Arts training dar.

Door de gebieden van de menselijke geneeskunde, medische technologie en gezondheidseconomie te integreren, worden medische experts getraind met een toekomstgericht kwaliteitsprofiel: dankzij het gestructureerde onderwijs van professionele vaardigheden hebben afgestudeerden interdisciplinaire communicatie- en oplossingsvaardigheden. Ze kunnen gezondheidswetenschappelijke problemen waarnemen en oplossen. Ze vinden hun weg in een genetwerkte omgeving in de hele volksgezondheidszone en kunnen adequaat communiceren en reageren op problemen.... [-]


Opleiding in de geneeskunde en chirurgie

Department of European Studies “Jean Monnet”
Campus Voltijd 6 jaar February 2019 Zwitserland Locarno

Het doel van de opleiding in één cyclus in de geneeskunde is om studenten, toekomstige artsen, train zelfstandig oefenen in de gezondheidszorg. De opleiding biedt ook de basis voor het verwerven van extra vaardigheden wetenschappelijk georiënteerde post-graduate specialisatie cursussen. [+]

Het doel van de opleiding in één cyclus in de geneeskunde is om studenten, toekomstige artsen, train zelfstandig oefenen in de gezondheidszorg. De opleiding biedt ook de basis voor het verwerven van extra vaardigheden wetenschappelijk georiënteerde post-graduate specialisatie cursussen.

Duur: 6 jaar ECTS: 360 Zitplaatsen: 120 Kosten: € 20.000 per studiejaar

1ste jaar - 59 credits

eerste helft

Human Anatomy 1 (9) Histologie en embryologie (9 1) Applied Physics aan Biofysica Geneeskunde (4) Chemie (7) Wetenschappelijk Engels (2)

II Semester

Human Anatomy 2 (9) Biologie, Moleculaire Biologie, General Genetics (12) Medische biochemie 1 (5) Optionele Educatieve activiteiten (1) 2e jaar - 47 credits ... [-]

Masters in Molecular Medicine

Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)
Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigde Staten New Orleans

Dit programma is ontworpen om een ​​solide basis te bieden voor ziekten bij de mens en zijn moleculaire Pathways voor studenten die overwegen om zich aan te Pathways voor medische, tandheelkundige en andere gezondheidsgerelateerde professionele scholen. [+]

Dit is een voltijds post-baccalaureaatprogramma van twee semesters dat leidt tot een Master of Science in Molecular Medicine. Dit programma is ontworpen om een ​​solide basis te bieden voor ziekten bij de mens en zijn moleculaire Pathways voor studenten die overwegen om zich aan te Pathways voor medische, tandheelkundige en andere gezondheidsgerelateerde professionele scholen. Alle cursussen in dit programma worden gegeven door een fulltime faculteit in de Tulane School of Medicine. De mate eisen van dit programma omvatten 30 credit-uren van cursussen met een cumulatieve GPA ≥ 3,0. Hoewel er geen scriptie vereist is, zullen studenten schriftelijke opdrachten en mondelinge presentaties voorbereiden als onderdeel van de vereiste cursussen. Ontvangers van de MS in Molecular Medicine zullen geavanceerde kennis laten zien in de moleculaire en cellulaire basis van ziekte en een basiskennis van biomedisch onderzoek.... [-]


Erasmus Mundus Joint Master Degree europubhealth

europubhealth+
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Frankrijk Rennes Spanje Granada Verenigd Koninkrijk Sheffield Polen Krąków Nederlanden Maastricht +8 more

europubhealth richt zich op studenten met een sterke interesse in toegepaste volksgezondheid. Hun academische achtergrond kan zijn in de medische wetenschappen (geneeskunde, verpleegkunde, farmacie, diergeneeskunde, biologie ...), sociale wetenschappen (sociologie, economie, psychologie, antropologie, aardrijkskunde, politieke wetenschappen ...), recht, management of engineering . [+]

Programma overzicht

europubhealth richt zich op studenten met een sterke interesse in toegepaste volksgezondheid. Hun academische achtergrond kan bestaan ​​uit inhealth / medische wetenschappen (geneeskunde, verpleegkunde, farmacie, diergeneeskunde, biologie ...), sociale wetenschappen (sociologie, economie, psychologie, antropologie, aardrijkskunde, politieke wetenschappen ...), rechten, management of engineering.

Met het europubhealth programma kiest u:

om in het buitenland te wonen: gedurende 2 jaar, zult u wonen en studeren in ten minste 2 Europese landen en profiteren van de steun van ervaren teams in elk hoger onderwijsinstituutwereldwijde gezondheid en intercultureel werk door multicultureel teamwerk, probleemgestuurd leren en een verplichte stage of practicumeen groot netwerk in de volksgezondheid, bestaande uit academici en professionals met een hoge expertise in het veld, evenals internationale studenten en alumni.... [-]

Online Master in gezondheidsmanagement

McMaster University
Online Voltijd Deeltijd 12 - 32 maanden September 2019 Canada Hamilton +1 more

Het Master of Health Management-programma bereidt zorgprofessionals voor op de uitdagingen van een carrière in gezondheidszorgmanagement. [+]

De kloof overbruggen tussen gezondheidswerkers en gezondheidsmanagementVerzorgen, instilleren

Huidige gezondheidswerkers moeten reageren op unieke leiderschapseisen. Het Master of Health Management-programma bereidt zorgprofessionals voor op de uitdagingen van een carrière in gezondheidszorgmanagement.

COMPETENTIES

Na afronding van het MHM-programma zullen succesvolle afgestudeerden blijk geven van expertise in de volgende kerncompetenties:

Levenslang leren Begrijpen, demonstreren en bevorderen van de noodzaak van continu leren bij professionals.Communicatie vaardigheden Inzicht en demonstratie van effectieve communicatiestijlen en -technieken en gebruik van gerelateerde technologieën.Conceptuele vaardigheden Identificatie, synthese en analyse van informatie op een coherente en methodische manier om problemen op te lossen en het creëren van nieuwe informatie.Bewustzijn van de politieke en gezondheidszorgomgevingen Bewustwording en waardering voor de complexiteit en onderlinge samenhang tussen de politieke en gezondheidszorgomgeving.Financieel management Demonstreer inzicht in financiële gegevens en gerelateerde managementtechnieken die goed financieel management ondersteunen.Onderzoeksbewustzijn Bewustzijn en aangetoond begrip voor de creatie en het gebruik van onderzoek.Leiderschap Bewustzijn en demonstratie van vaardigheden die anderen motiveren om uit te blinken in een ethische en ondersteunende omgeving.Organisatiegedrag en Human Resources Management Demonstreer begrip van hoe organisaties functioneren en human resources een sleutelrol spelen binnen organisaties.Full-time programma in één oogopslag... [-]

Graduate Entry (MN)

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing
Campus Voltijd 20 maanden March 2019 Verenigde Staten Cleveland

De Graduate Entry Nursing-programma is voor studenten die klaar zijn voor een carrière in de verpleging en een Master in de verpleegkunde diploma ontvangen. [+]

Een nieuwe carrière in de verpleegkunde

Graduate Entry Nursing Program is voor studenten die klaar zijn voor een carrière in de verpleging en een Master in de verpleegkunde diploma ontvangen. Dit graduaat bereidt studenten voor op de praktijk als een geavanceerde generalist verpleegkundige en interprofessionele, evidence-based initiatieven leiden.

De Master of Nursing graad kunt u ook een MSN, DNP, PhD, of DNP / PhD-graad na te streven.

Graduate Entry Nursing Program Highlights De Frances Payne Bolton School of Nursing heeft post-baccalaureaat, graduate ingang verpleegkundig onderwijs aangeboden sinds 1979 MN studenten hebben meer dan 1.000 uren van klinische ervaringen Onze studenten verdienen tot 15 studiepunten in de richting van de meeste MSN majors Studenten hebben de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen in de CWRU Student Run Free Clinic aan interprofessionele leerervaringen te ontvangen Onze studenten regelmatig passeren boven het landelijk gemiddelde op de NCLEX, de RN licentiestatus examen Onderwijzen en leren strategieën zijn afgestemd op de unieke leerbehoeften van individuen die de verpleging op de graduate niveau Als onderdeel van de Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing is zowel een research-intensieve omgeving en een leider in het klinisch onderwijs We rollen opnames gedurende het studiejaar (september tot en met mei). Aanvragen worden beoordeeld wanneer zij voltooid (zie hieronder). 1 april is de deadline om de volledige aanvraag in te dienen om te worden beoordeeld voor inschrijving voor de volgende Fall semester - dat wil zeggen 1 april 2016 voor de inschrijving in het najaar van 2016 semester.... [-]

Master of Mental Health (Nursing)

Southern Cross University (Online)
Online Deeltijd 2 jaar

Geestelijke gezondheid is een groeiend probleem, dus er is behoefte aan zeer bekwame verpleegsters in de geestelijke gezondheidszorg om ervoor te zorgen dat consumenten de best mogelijke zorg ontvangen. [+]

Duur: twee jaar parttimeGeavanceerde status: bel ons om te zien of u in aanmerking komtStudieperiodes: januari, maart, april, juli, augustus, oktoberKosten: $ 2300 per eenheid, lees meer over FEE-HELPEenheden: 12Bouw uw capaciteiten voor optimale patiëntenzorg

Geestelijke gezondheid is een groeiend probleem, dus er is behoefte aan zeer bekwame verpleegsters in de geestelijke gezondheidszorg om ervoor te zorgen dat consumenten de best mogelijke zorg ontvangen.

Studeer online een postacademische opleiding psychiatrische verpleegkunde met de internationaal erkende School of Health and Human Sciences van Southern Cross University. In dit programma leer je van vooraanstaande en klinisch actieve verpleegkundigen in de geestelijke gezondheidszorg; en toegang hebben tot actuele en klinisch relevante, evidence-based cursussen via een responsieve en interactieve leeromgeving.... [-]


Master in Veterinary Medicine - On-tier

University of Veterinary Medicine Budapest
Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Hongarije Boedapest

[+]

Master 2018/2019. Goed betaald beroep: na 5,5 jaar studie ontvangen de studenten het diploma van doctor in de diergeneeskunde. [-]

Master tandheelkunde

ESEM France
Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Frankrijk Toulon

ESEM France biedt aan een masteropleiding in de tandheelkunde te integreren, op een van haar partnercampussen, in Ierland, Portugal of internationaal. De opleiding in de tandheelkunde heeft een totale duur van 5 jaar, het is toegankelijk ZONDER CURSUSSEN PACES van het baccalaureaat. [+]

ESEM France biedt aan een masteropleiding in de tandheelkunde te integreren, op een van haar partnercampussen, in Ierland, Portugal of internationaal.

De opleiding in de tandheelkunde heeft een totale duur van 5 jaar, het is toegankelijk ZONDER CURSUSSEN PACES van het baccalaureaat.

De eerste twee jaar van de training vinden 100% in het Frans plaats,

Vanaf het derde studiejaar vindt de training plaats in de taal van de gastuniversiteit. ESEM France vertaalt al uw cursusmateriaal in het Frans.

ESEM France biedt u de unieke kans om tandheelkundige geneeskunde te studeren via een internationaal curriculum, door universiteiten van topkwaliteit te integreren in steden die worden geprezen om hun culturele rijkdom.... [-]


MBA in de gezondheidszorg

Healthcare Learning
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Healthcare Learning werkt samen met grote universiteiten om een ​​dynamische MBA in de gezondheidszorg te bieden aan mensen die willen breken met de industrie of hun positie willen verbeteren. [+]

Overzicht

Healthcare Learning is verheugd om hun nieuwste graad - MBA in de gezondheidszorg aan te kondigen.

De gezondheidszorg van vandaag is complexer dan ooit, wat lange termijn denken, leiderschap en begrip vereist om te profiteren van nieuwe kansen, terwijl we onderhandelen over externe bedreigingen. Een rigoureuze en alomvattende aanpak zal uw organisatie strategische richting geven en uw loopbaan verder versterken.

Dit programma is gericht op het promoten van de beste principes van management, ondernemerschap en innovatie en laat zien hoe dit kan worden toegepast op elk gezondheidsinstantiebureau of op een gezondheidsgerelateerde organisatie.

Deze deeltijdse tweejarige blended learning kwalificatie wordt geleverd met de nieuwste technologie door middel van een mix van webinars, online lezingen en face-to-face-lessen. Hierdoor kunt u doorgaan met uw huidige werkverplichtingen terwijl u studeert in een tempo dat bij uw drukke levensstijl past.... [-]