Master Opleidingen in Tandheelkunde in Azië 2020

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien. Een student die ziekten van de mond wil behandelen, kan tandheelkunde bestud… Meer informatie

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Een student die ziekten van de mond wil behandelen, kan tandheelkunde bestuderen. Tandheelkunde studies hoe de tanden, tandvlees en andere delen van de mond gezond blijven en hoe deze delen met het lichaam interageren.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Master in Tandheelkunde in Azië

Lees Minder
Jordan University of Science and Technology
Irbid, Jordanië

De Master Degree in Tandheelkunde / Oral Medicine wordt uitgereikt door de faculteit Graduate Studies aan Jordanië Universiteit voor Wetenschap en Technologie (JUST).

De Master Degree in Tandheelkunde / Oral Medicine wordt uitgereikt door de faculteit Graduate Studies aan Jordanië Universiteit voor Wetenschap en Technologie (JUST). -
Master
Voltijd
Engels
sep 2020
Campus