HEALTHCARESTUDIES

Master Opleidingen in de Verenigde Fayetteville in de Verenigde Staten 2021

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Fayetteville is de derde grootste stad in de staat Arkansas en gerangschikt als een van de beste plaatsen met pensioen te gaan. De Universiteit van Arkansas is de stad de meest beroemde plaats en het vlaggenschip universiteit in de grotere staat. De stad staat bekend om het aanbieden van architectuur degree en masters programma's onder anderen.

Medische Studies in de Verenigde Fayetteville in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

MS in verpleegkunde (NURS)

University of Arkansas College of Education and Health Professions
MSc
sep 2021
Engels
Campus

Het Master of Science in Nursing (MSN) -programma: het programma dat wordt aangeboden door de Eleanor Mann School of Nursing breidt de filosofie van het undergraduate verpleeg ...

Lees meer

Meester van atletische training

University of Arkansas College of Education and Health Professions
Master
sep 2021
Engels
Campus

De Master of Athletic Training-opleiding bereidt personen voor op een baan als atletische trainers voor middelbare school, hogeschool, professionele sportorganisaties en privé ...

Lees meer