HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde New Haven in de Verenigde Staten 2022

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

New Haven is een stad gelegen in Connecticut, New England, de VS. De stad werd gesticht in 1638. Momenteel New Haven staat bekend om hogere opleidingen als de stad is de thuisbasis van enkele befaamde universiteiten van de wereld. Het leven in deze stad is vol van recreatie en professionele mogelijkheden.

Master Opleidingen in de Verenigde New Haven in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master in volksgezondheid MPH

Yale University School of Medicine
Master
Engels

De Yale School of Public Health biedt geavanceerde educatieve mogelijkheden voor studenten van vandaag die de opwindende uitdagingen van de volksgezondheid willen aangaan. We ...

Lees meer

Master of Health Science (MHS) diploma

Yale University School of Medicine
Master
Engels

De School of Medicine biedt een Master of Health Science (MHS) -diploma dat kan worden behaald in combinatie met de MD door medische studenten van Yale. Studenten kunnen ervoo ...

Lees meer