HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde Miami in de Verenigde Staten 2021

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Miami is de provinciehoofdstad van Miami-Dade County, gelegen aan de Atlantische kust in het zuiden van Florida. Miami is gerangschikt zevende in de hele Verenigde Staten als we praten over de inschrijving van studenten per hoofd van de bevolking. Miami is ook bekend profit en non-profit professionele programma's.

Medische Studies in de Verenigde Miami in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Public Health, Concentration in Epidemiology

Florida International University Robert Stempel College of Public Health & Social Work
Master
Engels

De graad Master of Public Health (MPH) met een concentratie in epidemiologie biedt rigoureuze theoretische en praktische training voor de preventie van acute en chronische zie ...

Lees meer