HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde Fort Worth in de Verenigde Staten 2021

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Fort Worth is de vijfde grootste in de staat Texas en zestiende in het land. Bekend om zijn rijke cultuur en architectuur, de stad zijn er talloze instellingen in zijn achtertuin. Dicht bij vijftien grote publieke en private universiteiten en instellingen, bieden een breed scala aan bachelor-, master-en Ph.D. programma's in verschillende beroepen.

Master Opleidingen in de Verenigde Fort Worth in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Biochemie en kankerbiologie MS

University of North Texas Health Sciences Center
MSc
sep 2021
Engels
Campus

Faculteitsleden houden zich bezig met verschillende aspecten van biochemisch, biofysisch, moleculair en kankeronderzoek. De specifieke onderzoeksinteresses van de faculteit om ...

Lees meer

Masterprogramma in Clinical Research Management

University of North Texas Health Sciences Center
Master
sep 2021
Engels
Campus

Klinisch onderzoek omvat het testen en bepalen van de veiligheid en werkzaamheid van nieuwe niet-goedgekeurde producten, waaronder geneesmiddelen, apparaten en biologische gen ...

Lees meer