HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Des Moines in de Verenigde Staten 2021

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Des Moines ligt in Iowa en is bekend als een van de meer bevolkte steden in de staat. Het is ook bekend voor het hebben van een goed ondernemingsklimaat, vooral na door Forbes Magazine uitgeroepen tot "Best Place for Business" in 2010 en 2011.

Master Opleidingen in de Verenigde Des Moines in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Meester van atletische training

Drake University College of Pharmacy and Health Sciences
Master
sep 2021
Engels

MASTERS-DEGREE-LEVEL ATLETIC TRAINING PROGRAMMA Drake University is momenteel op zoek naar accreditatie voor ons nieuwe Athletic Training Program en is niet geaccrediteerd doo ...

Lees meer