HEALTHCARESTUDIES

Master Opleidingen in de Verenigde Memphis in de Verenigde Staten 2021

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Memphis is 20e grootste stad in de Verenigde Staten en de grootste stad aan de rivier de Mississippi. Aantal hogescholen en universiteiten dienen de stad. De stad wordt beschouwd als een educatief centrum van het zuidoosten van de Verenigde Staten.

Medische Studies in de Verenigde Memphis in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Science in Physician Assistant Studies

Christian Brothers University School of Sciences
MSc
sep 2021
Engels

Het Master of Science in Physician Assistant Studies-programma aan de Christian Brothers University leidt arts-assistenten (PA's) op om patiënten in de gemeenschap, regio, sta ...

Lees meer

MBA in Healthcare Management

Christian Brothers University School of Business
Master
sep 2021
Engels

De graad Master of Business Administration in Healthcare Management (HMBA) is bedoeld voor personen die momenteel in de gezondheidszorg werken, degenen die een carrière op dit ...

Lees meer