HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde Las Cruces in de Verenigde Staten 2021

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Las Cruces, is de tweede grootste stad in de staat New Mexico met ongeveer 97.600 inwoners wonen hier. Het is omgeven door een prachtig landschap grotendeels bestaande uit bergen en vlaktes. De stad wordt bediend door een grote openbare universiteit die programma's biedt tot doctoraat niveau, met een community college binnen haar grenzen ook.

Masters in de Verenigde Las Cruces in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Science in Nursing (MSN)

New Mexico State University College of Health and Social Services
MSc
sep 2021
Engels

Het MSN-diploma is nu beschikbaar in een volledig online formaat. De Master of Science in Nursing (MSN) biedt onderwijs en training op graduate niveau op het gebied van verple ...

Lees meer

Master in de volksgezondheid

New Mexico State University College of Health and Social Services
Master
sep 2021
Engels

Het Department of Public Health Sciences biedt opleidingen aan die leiden tot de Master of Public Health (MPH) -graad met een concentratie in Health Behavior and Health Promot ...

Lees meer