HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Santa Cruz in de Verenigde Staten 2021

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Santa Cruz is gelegen in Santa Cruz County, California, USA. Talrijke opmerkelijke instellingen voor hoger onderwijs dienen de stad. Een moderne zeeonderzoek faciliteit dient ook de stad.

Medische Studies in de Verenigde Santa Cruz in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Dual-graden arts en meester van de traditionele Chinese geneeskunde

Five Branches University
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Chinese
Koreaans
Campus

Onderwezen door zeer talentvolle faculteit in TCM onderwijs, wordt de DTCM / MTCM curriculum aangeboden door acht academische en klinische afdelingen, het bieden van uitgebrei ...

Lees meer

Meester van acupunctuur (mac)

Five Branches University
Master
<
Voltijds
Engels
Campus

Het Mac-programma is bedoeld voor studenten die willen een praktijk benadrukken acupunctuur en vooral voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de uitvoering van de snel groeie ...

Lees meer