HEALTHCARESTUDIES

Online Masters in de Verenigde Scranton over Verenigde Staten 2020/2021

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Scranton Pennsylvania heeft een kleine stad voelen, en het is niet in de eerste plaats een universiteitsstad. Deze kleine stad net buiten Philadelphia is goed bekend als een bedrijf toevluchtsoord voor kleine startups.

Online Master in de Verenigde Scranton in de Verenigde Staten

4 Resultaten in Mastergraad, Scranton, Online Filter

Master of Health Administration

The University of Scranton Online
Master
<
Deeltijd
<
30 maanden
Engels
Online

Profiteer van online flexibiliteit en rollende opnames in combinatie met bewezen ROI door het succespercentage van onze vacatures. De online Master of Health Administration (M ...

Lees meer

Master of Health Administration - Gezondheidsinformatica

The University of Scranton Online
Master
<
Deeltijd
<
30 maanden
Engels
Online

De CAHME-geaccrediteerde Master of Health Administration (MHA) van de University of Scranton in het Health Informatics-programma legt de kracht van data in handen.

Lees meer

Master of Health Adminstration - Global Health

The University of Scranton Online
Master
<
Deeltijd
<
30 maanden
Engels
Online

Ervaar verschillende perspectieven op gezondheidszorg en verbeter uw interculturele communicatievaardigheden met de door de University of Scranton CAHME geaccrediteerde Master ...

Lees meer

Master of Science in Health Informatics

The University of Scranton Online
MSc
<
Voltijds
Engels
Online

Leer gezondheidsinformatiesystemen, software en databases ontwikkelen en onderhouden voor organisaties in de gezondheidszorg. De online MS in Health Informatics biedt u de vaa ...

Lees meer