HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde Springfield in de Verenigde Staten 2021

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Springfield is de derde grootste stad in de staat Missouri en de provinciehoofdstad van Provincie Greene. Springfield heeft een aantal hogescholen en universiteiten binnen de stad met Missouri State University (MSU) als tweede grootste universiteit van de staat 's met iets meer dan 20.000 studenten.

Masters in de Verenigde Springfield in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Public Health

Missouri State University
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;8 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De MPH programma op MSU biedt een generalist graad in de volksgezondheid, de praktijk van het waarborgen van de gezondheid van de bevolking.

Lees meer