HEALTHCARESTUDIES

Online Master Opleidingen in de Verenigde Houston over Verenigde Staten 2020/2021

Zodra studenten hun undergraduate graden te voltooien, hebben zij de mogelijkheid om een ​​master na te streven in een gekozen discipline. programma Een master is bedoeld om de kennis van een bepaald gebied en studenten helpen verbeteren voor te bereiden op academische en professionele carrière na het afstuderen.

Online leren verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie-en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men de flexibiliteit om hun studie op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen inloggen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Vermeld als de grootste stad in de staat Texas en de vierde grootste land in termen van bevolking, is Houston stad bekend om zijn enorme en unieke skyline die het definieert. Naast het feit dat meer dan 2 miljoen mensen hier wonen, de stad heeft vier state universiteiten binnen haar grenzen. Dit geldt niet voor het groter aantal private hoger onderwijs instellingen.

Online Master in de Verenigde Houston in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Mastergraad, Houston, Online Filter

Master in de acupunctuur

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
M.D.
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het doel van de Master of Acupuncture

Lees meer

Master in Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Online

Het doel van het programma Master of Integrative Healthcare Leadership is om u te trainen om een manager, directeur of beheerder in de gezondheidszorg te zijn.

Lees meer