HEALTHCARESTUDIES

Master Opleidingen in de Verenigde Houston in de Verenigde Staten 2021

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Vermeld als de grootste stad in de staat Texas en de vierde grootste land in termen van bevolking, is Houston stad bekend om zijn enorme en unieke skyline die het definieert. Naast het feit dat meer dan 2 miljoen mensen hier wonen, de stad heeft vier state universiteiten binnen haar grenzen. Dit geldt niet voor het groter aantal private hoger onderwijs instellingen.

Master Opleidingen in de Verenigde Houston in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master in de biowetenschappen en gezondheidsbeleid

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
MSc
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Deze opleiding is gericht op het opleiden van studenten in het biowetenschap en gezondheidsbeleid met als doel nieuwe mogelijkheden te creëren voor wetenschappelijke studenten ...

Lees meer

Master in de acupunctuur

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
M.D.
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het doel van de Master of Acupuncture

Lees meer

Master in Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Online

Het doel van het programma Master of Integrative Healthcare Leadership is om u te trainen om een manager, directeur of beheerder in de gezondheidszorg te zijn.

Lees meer