HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Waltham in de Verenigde Staten 2021

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Waltham gelegen in de staat Massachusetts en staat bekend als een belangrijke bijdrage van de Amerikaanse industriƫle revolutie. Het is dient als een educatieve hub gastheer van de Brandeis University en Bentley University onder andere instellingen voor hoger onderwijs.

Master Opleidingen in de Verenigde Waltham in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Graduate Programmes in Neuroscience

Brandeis University - Graduate School of Arts and Sciences
Master
sep 2021
Engels

Brandeis University is een opwindende plek voor neurowetenschappelijk onderzoek en studie omdat we een uitstekende en zeer interactieve onderzoeksgemeenschap hebben. Het afstu ...

Lees meer