Filter
Master
Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Beste Afstandsonderwijs Medische Studies in Verpleegkundemanagement 2019/2020

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs Master in Verpleegkundemanagement

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Verpleegkundemanagement, Afstandsonderwijs

University of Saint Mary Online

Personaliseer uw online MS in Nursing-graad met een concentratie in Nurse Administrator van de geaccrediteerde University of Saint Mary. Deze concentratie geeft u de gelo ... [+]

Online Master of Science in Nursing (MSN)

De Master of Science in Nursing (MSN) van de University of Saint Mary integreert de Essentials of Master's Education in Nursing (2011) van de American Association of Colleges of Colleges of Nursing (AACN). Met deze nieuwe essentials bereidt het online MSN je niet alleen voor op geavanceerde carrièrekansen, maar bereidt het je ook voor op een doctoraatsprogramma, waarmee nog meer carrièremogelijkheden worden ontgrendeld.

specialisatie gebiedVerpleegkundige Administrator Concentratie - Deze concentratie geeft u de geloofsbrieven en kennis die geschikt zijn voor management- en uitvoerende functies, en helpt u bij het definiëren van de kwaliteit ... [-]
Verenigde Staten Leavenworth
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands