Filter
Master
Noord-Amerika Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Top Afstandsonderwijs Masters in Verpleegkundemanagement 2019/2020 in Noord-Amerika

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Master Opleiding Afstandsonderwijs in Verpleegkundemanagement in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Verpleegkundemanagement, Noord-Amerika, Afstandsonderwijs

University of Saint Mary Online

Personaliseer uw online MS in Nursing-graad met een concentratie in Nurse Administrator van de geaccrediteerde University of Saint Mary. Deze concentratie geeft u de gelo ... [+]

Online Master of Science in Nursing (MSN)

De Master of Science in Nursing (MSN) van de University of Saint Mary integreert de Essentials of Master's Education in Nursing (2011) van de American Association of Colleges of Colleges of Nursing (AACN). Met deze nieuwe essentials bereidt het online MSN je niet alleen voor op geavanceerde carrièrekansen, maar bereidt het je ook voor op een doctoraatsprogramma, waarmee nog meer carrièremogelijkheden worden ontgrendeld.

specialisatie gebiedVerpleegkundige Administrator Concentratie - Deze concentratie geeft u de geloofsbrieven en kennis die geschikt zijn voor management- en uitvoerende functies, en helpt u bij het definiëren van de kwaliteit ... [-]
Verenigde Staten Leavenworth
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands