Filter
Master
Verenigde Staten Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Afstandsonderwijs Master Opleidingen in Verpleegkundemanagement in de Verenigde Staten 2020

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Afstandsonderwijs Master Opleiding in Verpleegkundemanagement in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Verpleegkundemanagement, Verenigde Staten, Afstandsonderwijs

University of Saint Mary Online

Personaliseer uw online MS in Nursing-graad met een concentratie in Nurse Administrator van de geaccrediteerde University of Saint Mary. Deze concentratie geeft u de gelo ... [+]

Online Master of Science in Nursing (MSN)

De Master of Science in Nursing (MSN) van de University of Saint Mary integreert de Essentials of Master's Education in Nursing (2011) van de American Association of Colleges of Colleges of Nursing (AACN). Met deze nieuwe essentials bereidt het online MSN je niet alleen voor op geavanceerde carrièrekansen, maar bereidt het je ook voor op een doctoraatsprogramma, waarmee nog meer carrièremogelijkheden worden ontgrendeld.

specialisatie gebiedVerpleegkundige Administrator Concentratie - Deze concentratie geeft u de geloofsbrieven en kennis die geschikt zijn voor management- en uitvoerende functies, en helpt u bij het definiëren van de kwaliteit ... [-]
Verenigde Staten Leavenworth
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands