HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Afstandsonderwijs Master Opleidingen in Verpleging 2019/2020

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs Master Opleiding in Verpleging

4 Resultaten in Verpleging, Afstandsonderwijs Filter

Master in de verpleegkunde

Avondale College of Higher Education
Online Voltijd Deeltijd 18 maanden Vraag informatie aan Australië Cooranbong Wahroonga +2 more

De Faculteit der Letteren, Verpleging en theologie biedt een Master in de verpleegkunde (door cursussen) met optionele uitgangen van de Graduate Certificate in de verpleegkunde en de Graduate Diploma in de verpleegkunde.

Master in de verpleegkunde (mnsg)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Voltijd Deeltijd 18 - 60 maanden Vraag informatie aan Australië Australië Online +1 more

Ben je een RN op zoek naar uw kwalificaties te verbeteren of uitgegroeid tot een marktleider in de sector van de gezondheidszorg? Onze Master in de verpleegkunde is ontworpen om je vaardigheden in leiderschap en strategisch management te stimuleren binnen uw huidige verpleegkundige praktijk. Naast de opties voor keuzevakken en onderzoeksmogelijkheden kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke ambities.

Master of Mental Health (Nursing)

Southern Cross University (Online)
Online Deeltijd 2 jaren November 2019 Australië Australië Online

Onze Master of Mental Health Nursing is de eerste in zijn soort, ontwikkeld tegen de nieuwste normen voor de geestelijke gezondheidszorg zoals vastgesteld door het Australian College of Mental Health Nursing. U kunt uw kwalificatie na voltooiing gebruiken als onderdeel van de Pathway om een gediplomeerde verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg te worden.

Online Master of Nursing

James Cook University Online
Online Deeltijd 24 maanden Januari 2020 Australië Australië Online

Aan de James Cook University, zal onze Master of Nursing je in staat stellen om onderzoek te begrijpen en te implementeren en leiderschap of onderwijspraktijkrollen in een ziekenhuisomgeving te omarmen. U bent uitgerust om de noodzakelijke veranderingen door te voeren en te optimaliseren om de gezondheidsresultaten van uw patiënten te optimaliseren.