HEALTHCARESTUDIES

Master Opleidingen in de Verenigde Durban in Zuid-Afrika 2021

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Durban is een productie-centrum en is gelegen in de provincie KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Het heeft meer dan 20 prive-scholen, meer dan 60 openbare scholen, een aantal tertiaire instellingen, en is de thuisbasis van ongeveer 3,5 miljoen mensen.

Master Opleidingen in de Verenigde Durban in Zuid-Afrika

gevonden resultaten Filter

Master of Business Administration in Healthcare Management

REGENT Business School
Master
feb 2021
<
Voltijds
<
20 maanden
Engels
Online

De MBA in Healthcare Management heeft tot doel kennis te verschaffen over en vaardigheden te ontwikkelen voor het leiden en beheren van gezondheidssystemen en -diensten, het l ...

Lees meer