HEALTHCARESTUDIES

Online Medische Studies in de Verenigde Johannesburg - Zuid-Afrika 2020/2021

Een master's degree is een geavanceerd studieprogramma dat in ongeveer twee jaar kan worden afgerond, hebben verstrekt leerlingen al behaalde een bachelor's degree in een vergelijkbaar gebied. Studenten kunnen kiezen voor een Master of Arts, een MSc of een MBA te verdienen, afhankelijk van hun huidige en toekomstige doelen.

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Online Master Opleiding in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Mastergraad, Johannesburg, Online Filter

Master in de volksgezondheid

University of Johannesburg
Master
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Het eerste in zijn soort, volledig online Master of Public Health-programma van de University of Johannesburg bedoeld om gezondheidswerkers in staat te stellen te analyseren, ...

Lees meer

MPH in Public Health Online

University of Johannesburg
Master
jan 2021
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
30 okt 2020
Engels
Online

Na afronding van dit programma zullen studenten in staat zijn: Volksgezondheid binnen de regio en de gezondheidsstelsels van relevante landen te contextualiseren, met specifie ...

Lees meer