HEALTHCARESTUDIES

Master Opleidingen in de Verenigde Eskilstuna in Zweden 2021

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Eskilstuna stad, Spanje heeft een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het heeft meer dan 90.000 inwoners. Het is gelegen in Eskilstuna gemeente in Södermanland County.

Medische Studies in de Verenigde Eskilstuna in Zweden

gevonden resultaten Filter

Master in Fysiotherapie met specialisatie in Gedragsgeneeskunde

Mälardalen University
Master
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Fysiotherapie met specialisatie in gedragsgeneeskunde is gebaseerd op de geïntegreerde kennis van het menselijk gedrag in functie, activiteit en participatie, alsmede op gezon ...

Lees meer

Master in volksgezondheid

Mälardalen University
Master
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Een masterdiploma in de volksgezondheidswetenschappen, op het gebied van gezondheid en welzijn, geeft u een grondige kennis van hoe onze dagelijkse gewoonten onze gezondheid b ...

Lees meer