HEALTHCARESTUDIES

2 Top Online Masters in Zweden

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Het verdienen van een online graad van een school kan waarschijnlijk leiden tot een promotie en / of salarisverhoging, of dat u voor te bereiden op een nieuwe carrière. Zelfs als klassikale training kan worden beschouwd als meer traditionele, online onderwijs is voordelig in zijn eigen recht. Er is een mix van opleidingen en individuele lessen aangeboden door middel van online leren organisaties. Het is niet ongehoord voor collegegeld kosten voor online cursussen lager dan die van een conventionele school om te zijn, maar dit is zeker niet betrouwbaar van alle online programma's.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Online Master in Zweden

2 Resultaten in Mastergraad, Zweden, Online Filter

Master of Science in de ergotherapie (webbased)

Jönköping University
MSc
23 aug 2021
<
Deeltijd
<
2 jaren
02 May 2021
Engels
Online

De masteropleiding Ergotherapie is een part-time programma webgebaseerde afstand, onderwezen volledig online.

Lees meer

Masteropleiding integratieve gezondheidswetenschap

Kristianstad University Sweden
Master
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

De masteropleiding in Integrative Health Science bereidt je voor op toekomstige behoeften in een veranderende wereld van de professionele ontwikkeling met betrekking tot Healt ...

Lees meer