Masteropleiding integratieve gezondheidswetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master programma in Integrative Health Science bereidt je voor op toekomstige behoeften in een veranderende wereld van de professionele ontwikkeling met betrekking tot Health Science. Het programma geeft je de kennis en vaardigheden die u helpen om de toekomstige behoeften aan vaardigheden binnen de sector worden geconfronteerd.

De Integrated Health Science programma omvat verschillende gebieden van de wetenschap en geeft een duidelijke focus op samenwerking en teamwork met verschillende beroepen. Je krijgt een dieper begrip en bekwaamheid in de vragen van de gezondheid en het welzijn en de mogelijkheid om zelfstandig te voldoen en leveren van verandering en ontwikkeling op dit gebied. Het bereidt je verder voor doctorale studies.

Het programma wordt afgesloten met een scriptie, die als een onafhankelijk onderzoeks-project waar u actief deel te nemen aan een onderzoek richtte zich omgeving wordt uitgevoerd.

studie methoden

Het programma is op internet gebaseerde en loopt in deeltijd (50%). Het bestaat uit zowel de verplichte en keuzevakken.

werkgelegenheidssituatie

multidisciplinaire inhoud van het programma en uw opgedane kennis in verandering en ontwikkeling werk zal je aantrekkelijk in vele gebieden van de Health Science zoals Health Developer, Gezondheid Strategist en Planner binnen zowel de private als de publieke sector te maken.

Overall educatieve doelen

De voornaamste doelstelling van de masteropleiding in Integrative Health Science is dat de studenten ontwikkelen kennis en competenties op een gevorderd niveau van een multidisciplinair en multi-professionele kennis om te initiëren en uit te voeren werken aan verandering voor duurzame ontwikkeling, gezondheid binnen de gezondheid gerelateerde activiteiten.

De opleiding bereidt studenten voor onderzoek en geeft hen een goede training voor zowel de gezondheid gerelateerde onderzoek en professionele ontwikkeling werk in de publieke en de private sector.

Diverse cursussen van het programma heeft betrekking op klinische ervaring (VFU) in de zin dat het onderwijs is gekoppeld aan onderzoek en werkgerelateerde taken. Voertaal: Engels.

degree doelen

Kennis en begrip

Voor de Master's degree in Integrative Health Science, een student die de opleiding moet heeft voltooid:

 • blijk van een kennis en begrip van de centrale discipline van Health Science, waarbij zowel een brede kennis en een duidelijk diepere kennis van het vakgebied van de student.
 • blijk van een diepere kennis van de methodologie van de centrale discipline of Health Science.

Vaardigheden en capaciteiten

Voor de Master's degree in Integrative Health Science, een student die de opleiding moet heeft voltooid:

 • in staat zijn om te initiëren, plannen, implementeren en evalueren van onderzoek en ontwikkeling binnen de multidisciplinaire gezondheidszorg inspanningen om bij te dragen aan de kennis en lokale ontwikkeling.
 • in staat zijn om kritisch te evalueren en systematisch integreren van kennis binnen interdisciplinaire gezondheidsbevorderende werk tot een geheel.
 • kritisch, zelfstandig en creatief te identificeren knelpunten en vragen op basis van de epistemologische, methodologische en participatief perspectief te formuleren.
 • te analyseren en te reageren op complexe fenomenen in relatie tot gezondheid promotie.
 • in staat zijn om informatie, problemen en oplossingen mondeling en schriftelijk bespreken in samenspraak met verschillende groepen en in staat zijn om hun eigen mening en beoordeling in zowel nationale als internationale context uit te leggen.

Oordeel en aanpak

Voor de Master's degree in Integrative Health Science, een student die de opleiding moet heeft voltooid:

 • in staat zijn om een ​​goed begrip van wetenschappelijke, maatschappelijke en ethische aspecten van onderzoek en ontwikkeling aan te tonen met een focus op interdisciplinaire gezondheidsbevorderende werk op basis van operationele eisen en de individuele wensen en eisen.
 • deelname aan onderzoek en ontwikkeling of werken onafhankelijk in andere geavanceerde contexten.
 • in staat zijn om hun behoefte aan verdere kennis te identificeren en de verantwoordelijkheid voor hun kennisontwikkeling in de gezondheidswetenschappen te nemen.

Structuur en inhoud

Master programma Integrative Health bestaat uit 120 studiepunten. Werkgerelateerde opleiding (VFU) is inbegrepen en is 5 credits. Dit programma wordt aangeboden op halve snelheid (50%) voor vier jaar (acht semesters) in overeenstemming met het onderstaande overzicht. Echter, kan het proefschrift worden uitgevoerd bij kwart snelheid (25%) indien de student dit wenst.

Verplichte vakken 60 studiepunten

 • Perspectieven op de gezondheid en de maatschappij, 7,5 studiepunten
 • Kennisontwikkeling in de multi-professionele werkplaats, 7,5 studiepunten
 • Wetenschappelijke theorie en methodologische beschouwingen, deel I 7,5 credits
 • Evaluatie voor verandering 15 studiepunten
 • Integrative onderzoeksmethode in gezondheidswetenschappen 15 credits
 • International gezondheid, 7,5 credits
 • en Thesis, 30 studiepunten

Daarnaast zal er optioneel / keuzevakken voor 30 studiepunten

 • Theorie specialisatie die overeenkomt met 15 studiepunten op basis of gevorderd niveau
 • Methode specialisatie die overeenkomt met 15 studiepunten op gevorderd niveau
 • Voor een student met een master's degree is de mogelijkheid van een verkorte opleiding gelijk aan 60 studiepunten ..

Optionele cursussen worden aangeboden binnen het programma. Keuzevakken kunnen worden genomen, hetzij op Kristianstad University of op een andere vestiging. Keuzevakken worden gekozen in overleg met het hoofd van het programma, zodat ze kunnen worden opgenomen als onderdeel van de opleiding.

De student wordt in de gelegenheid om deel te nemen aan seminars en onderzoeksactiviteiten op Kristianstad University worden aangeboden.

eisen en selectie Entry

Een bachelor's degree 180 studiepunten in de geneeskunde en gezondheidswetenschappen als alternatief in de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen met een wetenschappelijke oriëntatie in de medische wetenschappen of gelijkwaardig.

Graad

Student die minstens de rang pas in overeenstemming met de huidige curriculum heeft bereikt in alle cursussen, voldoet aan de eisen voor een Master's degree in Health Sciences 120 studiepunten. (Graad van Master (120 studiepunten) in Health Science). Op verzoek van een student die voldoet aan de eisen, de University College geeft een diploma met de graad titel. Aanvragen moeten worden gemaakt in de manier waarop de University College toewijst.

aanvullend onderwijs

Het programma is onderzoek voorbereidende en studies op doctoraal niveau in het belangrijkste gebied van de gezondheidswetenschappen in te schakelen. Toelating voor doctorale studies worden gemaakt door de ontvangende universiteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kristianstad University was founded in 1977. Today there are about 14,000 students at the campus, situated just 10 minutes from the town centre. On the campus you have access to inspiring meeting plac ... Lees meer

Kristianstad University was founded in 1977. Today there are about 14,000 students at the campus, situated just 10 minutes from the town centre. On the campus you have access to inspiring meeting places and a wide range of services within a short walking distance. Lees Minder