Master's binnenkomst in de verpleegkundige praktijk (menp)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Carrière veranderen? Overwegen Nursing.

De Master Inwerkingtreding Nursing Practice (MENP) spoor is bedoeld voor studenten die al het bezit van een niet-verpleegkundige bachelor's degree en zijn geïnteresseerd in het invoeren van het gebied van de verpleegkunde. De baan bestaat uit een intensieve, fast-paced curriculum geleverd in de klas en klinische en praktische instellingen vijf dagen per week gedurende 30 maanden continu, waardoor de mogelijkheid voor instapmodel verpleegkundige praktijk in de graduate niveau.

Succesvolle studenten worden verleend een MSN-diploma bij het afstuderen en zijn bereid om de professionele verpleegkundige licentiestatus examen (NCLEX-RN) evenals de Nurse Educator Certification examen.

Departementale Cursus Aanbod

Studenten zijn verplicht om 83 credits natuurlijk werk te voltooien over een periode van 30 maanden. Daarnaast zullen de studenten meer dan 800 klinische uur te voltooien in de traditionele gebieden van medisch-chirurgische, moeder kind gezondheid, pediatrische, psychiatrische-mental health en community health verpleegkunde. Studenten ook volledige kern graduate opleidingen in de verpleegkunde die de basis voor post-master's degree academische of geavanceerde praktijk specialisatie te creëren.

Cursussen veranderen elk semester, dus dit overzicht mag niet worden beschouwd als een verbintenis tot deze individuele onderwerpen. Echter, dit doet vertegenwoordigen een lijst van veel van onze huidige en populaire cursussen. De lijst wordt verstrekt, zodat u kunt beginnen met uw academische carrière stel op Millikin in deze belangrijke.

Krijgen in het Programma

Gekwalificeerde kandidaten voor de MSN-diploma voor de master Inwerkingtreding Nursing Practice zijn zeer gemotiveerde mensen die een baccalaureaat in een veld houden van een geaccrediteerde programma.

Graduate aanvragers moeten:

  • Vul het MSN Application.
  • Stuur officiële transcripties van alle graduate en undergraduate instellingen bijgewoond.
  • Aantonen dat er een minimum undergraduate cumulatieve GPA van 3,0 op een schaal 4.0.
  • Leveren het bewijs van een succesvolle afronding (graad van C of beter) van de cursussen in undergraduate anatomie en fysiologie I & II, microbiologie, organische chemie met laboratorium, levensduur ontwikkeling, en statistieken.
  • Bieden scores op de Graduate Record Exam (GRE) als undergraduate cumulatieve GPA is dan 3,25.
  • Zorg voor drie (3) geschreven aanbevelingen (vorm).
  • Geef uw schriftelijke verklaring.
  • Geef uw huidige curriculum vitae.

International Students

Internationale studenten moeten officiële transcripties (in het Engels) indienen van een officiële evaluatie van deze transcripties door een buitenlandse diploma evaluatie agentschap en het bewijs van het Engels taalvaardigheid zoals blijkt uit een minimale score van 550 op de TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal). Internationale studenten moeten ook beschikken over een onbezwaard vergunning als een RN in Illinois en in aanmerking komen om een ​​voorafgaand aan de toelating te verkrijgen. Als u vragen heeft, contact met de School of Nursing Afdeling Millilkin's voorafgaand aan het indienen van een aanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree pro ... Lees meer

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree programs. Located in Decatur, Illinois, you will quickly discover that the signature of a Millikin education is a unique experience we like to call Performance Learning. Lees Minder