Master's degree in de gezondheidszorg

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Uitgaande van de veronderstelling dat de huidige, steeds complexere en geglobaliseerde economische, politieke en sociale situatie een probleem met een resolutie vereist diepgaande technische en praktische kennis, kennis van systemen voor professioneel beheer vormt, waardoor winstgevende benutting van resources steeds schaarser is berucht en komt tot uiting in drie aspecten die in punt.

kort dienen om de ontwikkelingen in de drie belangrijkste niveaus (academische, wetenschappelijke en professionele) geregistreerd beheer van de gezondheidszorg als gevolg van het grote aantal verschillende processen, hoewel bedrading elkaar, de neiging om te beoordelen en analyseren van een veranderende werkelijkheid uit te leggen op, komen we tot de conclusie dat dit alles is gebeurd in reactie op de zeer specifieke behoeften die voortvloeien uit de specialisatie van de wetenschappelijke en professionele werk van managers in de gezondheidszorg. De belangrijkste voorbeelden kunnen worden gemarkeerd arbeidseconomie, gezondheidseconomie, economie van het onderwijs, economie, transport, enz.


De Master in Healthcare Management is een officiële titel wiens curriculum is gepubliceerd in de Staatscourant nummer 75 van 28 maart 2012.

Gericht aan

De Master in Healthcare Management is bij voorkeur gericht op afgestudeerden, afgestudeerden of afgestudeerden in:

  • Business.
  • Administration and Management.
  • Economie.
  • Afgestudeerden in Health Sciences, met een specifieke opleiding op het gebied van de economie en het bedrijfsleven.

Echter, kunnen de studenten die niet afgestudeerden of afgestudeerden in deze kwalificaties een serie aanvullende opleiding genaamd "Accessoires Specifiek voor de Healthcare Management" om de fundamenten van het financieel beheer te leggen nemen. Voor deze studenten deze opleiding supplementen zijn verplicht en kan voorafgaand aan het begin van de Master of gelijktijdig op dezelfde manier (zie tabel training supplementen in tab "Curriculum") worden gemaakt.

Het is de ontwikkeling in studenten wier universitair diploma zijn Branch of Health Sciences of Social Sciences en Recht (behalve die met een opleiding op het gebied van economie of bedrijfskunde), fundamentele kennis van business management in staat te stellen ze vervolgens te begrijpen, te verwerven en ontwikkelen van de vaardigheden van de gezondheid van het management, gebaseerd op een voorafgaande en optimale voorbereiding die elk één van de in de Master genoemde bevoegdheden bereikt.

DOELSTELLINGEN

Bieden uitgebreide training op het gebied van zowel publieke als private Health Management: controle en beheer van zowel de kosten voor gezondheidszorg en het ziekenhuis, marketing, HR, productiviteit en planning van de gezondheidszorg en kwaliteitscontrole, aandacht sociosanitary, risico's van personeel in de gezondheidszorg, soorten gezondheidsorganisaties, gezondheidszorg beleid, strategische planning, operations research, computer verwerking van dergelijke management, etc.

Erkenning

officiële titel

Studenten die voldoen aan de eisen van UDIMA het verkrijgen van de titel van Master in Health Management onderwezen door UDIMA, naast de titel van de Professional Master uitgegeven door het Center for Financial Studies.

UDIMA Vereisten: Beschikken over een bachelor's degree, hogeschool diploma of gelijkwaardig.

Methodologie

Aanwezigheid, Blended en online

Dit programma wordt onderwezen in training mode blended training. Dit systeem biedt hulp aan onderwijs klassikale training tijdens de ontwikkeling van de Master Program en de toegang tot de opleiding platform compatibel CEFMEDIA to-face training met leren op afstand via het internet. Het heeft getracht een compatibele schema met het werk en de follow-up Master programma te vinden, hoewel de studenten verwacht dat de werklast buiten de klas is belangrijk. Het programma omvat de hulp van twee dagen per maand om onze klaslokalen in Madrid. De methodologie van klassikale training is participatief, afwisselend theorie met de uitvoering van persoonlijke of groepswerk, het oplossen van praktische cases en oefeningen die studenten toestaan ​​dat de assimilatie van de inhoud tegelijkertijd verbeteren van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor beroepspraktijk. Zij zullen worden ontwikkeld door middel van de Virtual Campus en 7 in het weekend elk semester in klassikale sessies op vrijdag 16,30-21,30 uur en op zaterdag van 9 tot 14 uur. Groepen beginnen in oktober en februari van elk jaar.

De online Training Het is gebaseerd op een leer systeem op basis van de opleidingsbehoeften van de studenten en nieuwe technologieën, het garanderen van de normen van de kwaliteit van het onderwijs. Tijdens de ontwikkeling van de opleiding studenten, door middel van het leerplatform van de CEF, het pedagogisch advies van de faculteit die klassikale training, toegang tot de Digitale Bibliotheek waar u extra lesmateriaal te vinden, de mogelijkheid om deel te nemen te leren in alle aanvullende leeractiviteiten gepland klassikale training voor leraren om het onderwijs en de leeromgeving online te ontwikkelen, communicatie met klasgenoten, etc.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Lees meer

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Lees Minder