Master's Degree In Diƫtetiek En Voeding, Kwaliteit, Hygiƫne En Voedselveiligheid

IMF Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Master's Degree In Diëtetiek En Voeding, Kwaliteit, Hygiëne En Voedselveiligheid

IMF Business School

PRESENTATIE:

IMF Business School in samenwerking met de Camilo José Cela University, lanceerde de Masters in Diëtetiek, voeding en voedselveiligheid, waarvan de doelstellingen zijn dat de studenten kennis over de productie, de wetgeving, de kwaliteit en de certificering van de food sector te verwerven; en te analyseren in de diepte het voedsel samenstelling en het functioneren van ons lichaam.

Deze Master is gericht op academici en professionals die willen ofwel specialiseren in de voedingsindustrie en heroriëntatie van je carrière op het advies van dieet en voeding.

De Master in voedings- en dieetkunde, een academische jarenlange onderwezen in de online modus ondersteund op een geavanceerde technologie platform waarmee studenten toegang tot de studie, ongeacht hun geografische locatie of tijd beschikbaarheid.

Alle studenten die met succes dit programma zal een dubbele master's degree van de Universiteit Camilo José Cela en master behalen door MFI Business School af te ronden.

Zij zullen beschikken over alle voordelen van MFI:

Programma Beurzen en Studietoelagen Recruiters met meer dan 12.000 vacatures geplaatst in het afgelopen jaar Financiering tot 12 maanden zonder rente of bank ingrijpen Virtuele bibliotheek met meer dan 30.000 referenties Masterclasses en netwerken sessies Virtuele bibliotheek met toegang tot alle masterclasses De toegang tot de VIP Club met kortingen op vrije tijd, reizen, restaurants ...

AGENDAModule I - Voedsel en voeding Module II - Food Science. Chemische samenstelling en de voedingswaarde MODULE III - voedingsstoffen. Nutritional Issues in verschillende stadia van het leven en in bijzondere bevolkingsgroepen Module V - - Nieuwe factoren in module VI power - Foods voor speciale groepen en voedingssupplementen MODULE VII - Community voeding en volksgezondheid MODULE VIII - Clinical Nutrition MODULE IV classificatie . Dietary Guidelines MODULE IX - Voorbereiding van diëten MODULE X - Master Thesis Cursus I - Cursus Engels

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans


Laatst bijgewerkt op August 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
12 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,730 EUR
Locations
Spanje - Madrid
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan