Masters in Molecular Medicine

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een voltijds post-baccalaureaatprogramma van twee semesters dat leidt tot een Master of Science in Molecular Medicine. Dit programma is ontworpen om een ​​solide basis te bieden voor ziekten bij de mens en zijn moleculaire Pathways voor studenten die overwegen om zich aan te Pathways voor medische, tandheelkundige en andere gezondheidsgerelateerde professionele scholen. Alle cursussen in dit programma worden gegeven door een fulltime faculteit in de Tulane School of Medicine. De mate eisen van dit programma omvatten 30 credit-uren van cursussen met een cumulatieve GPA ≥ 3,0. Hoewel er geen scriptie vereist is, zullen studenten schriftelijke opdrachten en mondelinge presentaties voorbereiden als onderdeel van de vereiste cursussen. Ontvangers van de MS in Molecular Medicine zullen geavanceerde kennis laten zien in de moleculaire en cellulaire basis van ziekte en een basiskennis van biomedisch onderzoek.

leerplan

Fall Semester

keuzevakken

 • Pathologie Onderzoeksmethoden - najaar - 2 of 4 credits
 • Biostatistiek (GBCH 7250) - Lente - 2 credits
 • Kankerbiologie en pathologie (ANAT 7600) - Lente - 2 credits
 • Pathologie Onderzoeksmethoden - Lente - 2 of 4 credits

Meer keuzevakken beschikbaar via het BMS-programma.


Toelatingseisen

 • Een baccalaureaat diploma (BS of BA) met een GPA ≥ 3.0.
 • MCAT-scores van ≥ 500 (24) of,
  DAT-scores ≥ 16 of,
  GRE scoort ≥ 300.
 • Voor aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, is een TOEFL-score ≥ 80 vereist, maar van deze eis kan worden afgeweken met een score ≥ 151 op het mondelinge gedeelte van de GRE of door het behalen van het ECFMG Engels taalvaardigheidsexamen.


Aanmeldingsinformatie

Studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een MS in Pathologie, solliciteren online via de website van de Graduate Program Biomedical Sciences (BMS), waarbij ze de MS in Molecular Medicine of de MS in Molecular and Cellular Pathobiology kiezen als hun voornaamste interesse in het aanvraagformulier (niet-restitueerbaar en niet-overdraagbaar vergoeding van $ 50).

De online applicatie is toegankelijk via: href = "https://applygrad.tulane.edu/apply/ .

Aanvragen worden geaccepteerd tot de deadline voor aanmelding (juli voor toelating in het herfst semester) of totdat alle posities zijn ingevuld. Aanvragen worden beoordeeld zodra ze zijn ontvangen en kandidaten zullen op basis van concurrentie worden toegelaten. Vroegtijdige indiening wordt aangemoedigd. Merk op dat verschillende programma's bij Tulane deze applicatieservice gebruiken. Zorg ervoor dat u een van de twee programma's in Pathologie aanwijst. Er worden drie referentiebrieven voor u aangevraagd nadat de namen van uw referenten zijn ingediend bij het online aanvraagsysteem.

We raden u aan ook een e-mail te sturen naar onze programmadirecteur (Haitao Zhang, hzhang@tulane.edu ) om ons te laten weten dat u een online aanvraag bij ons programma hebt ingediend.

Officiële testscores moeten worden gericht aan:
Administratieve programmacoördinator
Afdeling Pathologie
1430 Tulane Avenue Box 8679
New Orleans, LA 70112

Zorgen met betrekking tot het online aanvraagproces moeten worden gericht aan het Graduate Programme Biomedical Sciences ( bms@tulane.edu ).

De applicaties vereisen verifieerbare GRE-, MCAT- of DAT-testscores en officiële transcripties van elke bijgewoonde instelling.

Vragen over het programma kunnen worden gericht aan de programmadirecteur (Dr. Haitao Zhang, hzhang@tulane.edu ) of co-directeur (Dr. Gilbert Morris, gmorris2@tulane.edu ).


onderwijs

$ 25.000 per jaar plus kosten. Er zijn geen collegegeldwijziging voor dit programma.


vergoedingen

De kosten worden per semester in rekening gebracht.

Geschatte verplichte kosten zijn:

 • Academische ondersteuningsservices $ 500 geeft een student het recht om de aanvullende services van de universiteitsbibliotheken, academische ondersteuningsservices en online cursusmateriaal te gebruiken.
 • Studentactiviteiten $ 120, ondersteunt activiteiten georganiseerd door studenten, zoals de wekelijkse krant, de toelating tot vele intercollegiale sportwedstrijden, films en lezingen.
 • Reily Recreation Center $ 150, biedt het lidmaatschap van het centrum.
 • Student Health Services $ 320, biedt studenten met eerstelijnszorg, psychiatrische zorg en anticonceptiezorg in het Student Health Center.
 • Een vergoeding van $ 40 zal worden beoordeeld bij het aanvragen van afstuderen.
 • Het Tulane University-beleid vereist dat alle studenten een ziektekostenverzekering hebben. Aan deze vereiste kan worden voldaan door een abonnement te nemen op het studentenziekenverzekeringsplan dat wordt aangeboden via de universiteit, of door een bewijs van ziekteverzekering af te leggen.


Financiële hulp

Voor Amerikaanse aanvragers is informatie over financiële hulp te vinden op de website van Tulane University Office of Financial Aid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty ... Lees meer

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty actively engaged in biomedical research. The goal of the program is to train scientists in a collaborative scientific community driven by creativity and innovation. Tulane’s Graduate Program in Biomedical Sciences brings together some of the world’s most talented young people with nationally- and internationally-recognized teachers and researchers: all in the context of a vibrant city replete with opportunities both in and out of the lab and classroom. Lees Minder