Masters-programma in medische genetica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Hayward Genetics Centre aan de Tulane University biedt een 1-jarige, post-baccalaureaat Master of Science Degree met een concentratie in Medical Genetics and Genomics. Ons programma is een multidisciplinair, intradepartementaal programma dat klinische genetica, biochemische genetica, moleculaire genetica, populatiegenetica en cytogenetica combineert. Het masterprogramma is bedoeld om afgestudeerden een diepgaand inzicht te geven in het snel evoluerende gebied van de menselijke genetica en gekwalificeerde mensen voor te bereiden op een loopbaan in de gezondheidswetenschappen.

Studenten zullen in de klas kunnen toepassen wat ze leren door onze genetici en genetisch adviseurs in een kliniek te observeren. Ze zullen genetica-patiënten ontmoeten om beter te begrijpen hoe ze worden geëvalueerd, gediagnosticeerd en behandeld voor specifieke aandoeningen. Studenten zullen ook een klas door onze laboratoria toeren om te zien hoe genetische tests worden uitgevoerd.

Deze onderwijservaring biedt studenten de mogelijkheid hun geloofsbrieven te verbeteren en de mogelijkheid te vergroten dat een persoon wordt toegelaten tot postdoctorale programma's. Onze afgestudeerden hebben hun studie voortgezet in:

 • Medische school
 • Ph.D. programma's
 • Genetische counseling
 • Forensische wetenschappen
 • Tandheelkundige school

Hoewel het varieert van jaar tot jaar, schatten we dat 90% van onze afgestudeerden die van toepassing zijn op medische of osteopathische school in de daaropvolgende jaren zijn geaccepteerd. Naast de studenten die hun studie voortzetten, hebben we ook studenten die een baan vinden bij farmaceutische bedrijven, onderzoekslaboratoria en bedrijven in de biomedische technologie.


leerplan

Het programma begint elk jaar in het herfstsemester en is een non-scriptiediploma . Studenten moeten in totaal 30 uur aan cursussen voltooien en een cumulatieve GPA van 3,0 hebben om hun masterdiploma te behalen. Studenten dienen tijdens hun tweede semester een uitgebreide paper over een onderwerp op het gebied van de menselijke genetica te schrijven voor hun cursus Special Topics. Omdat ons programma intradepartementaal is, volgen alle studenten dezelfde cursussen en volgen ze hetzelfde schema.


Rooster van Semester

Fall Semester

Cursus naam


Lente semester

Cursus naam


Toelatingsvoorwaarden

Toekomstige studenten die een aanvraag indienen voor het Master of Science-programma moeten aan de volgende voorwaarden voldoen om kandidaat te zijn voor toelating:

 • Aanvragers moeten een baccalaureaatsdiploma behalen voor het begin van het herfstsemester. Als u momenteel aan een diploma of het volgen van lessen werkt, moet u ons bijgewerkte transcripties sturen zodra deze beschikbaar zijn. Officiële transcripties van alle universiteiten die u hebt bezocht, moeten rechtstreeks naar onze afdeling worden verzonden.
 • Hoewel we studenten van verschillende majors accepteren, wordt een sterke wetenschappelijke achtergrond ten zeerste aanbevolen. Kandidaten moeten met succes cursussen hebben gevolgd, zoals organische chemie, genetica, moleculaire / cellulaire biologie, biochemie, enz.
 • Officiële GRE- of MCAT-scores moeten beschikbaar zijn voor ons. GRE-scores kunnen via Tulane-instellingscode 6178 aan ons worden verzonden en de MCAT-verificatiecode en het AAMC ID-nummer moeten in de applicatie worden ingevoerd, zodat we de scores elektronisch kunnen verifiëren. We accepteren ook DAT-scores in plaats van GRE- of MCAT-scores. Als u DAT-scores wilt indienen, plaatst u 0's onder MCAT-scores in de toepassing en stuurt u uw DAT-scores per e-mail naar kremer@tulane.edu.
 • Drie aanbevelingsbrieven van personen die bekend zijn met eerdere academische en / of professionele prestaties. We raden aan dat ten minste twee letters academisch zijn, bij voorkeur van hoogleraren in de wetenschap.
 • Een verklaring van doel met uitleg over je carrièredoelen, achtergrond en relevante ervaringen.
 • Internationale studenten moeten officiële TOEFL-scores indienen en alle aanvraagmaterialen moeten in het Engels zijn. De minimale TOEFL-aanvaarding is 80.

Gemiddelde scores en bereiken voor studenten die in voorgaande jaren in ons programma zijn geaccepteerd, zijn als volgt:


Toepassing

Aanvragers moeten een aanvraag indienen op de webgebaseerde applicatiesite van Tulane. Alle bewijsstukken moeten rechtstreeks worden verzonden naar het Hayward Genetics Center op het onderstaande adres.


Deadline van de aanvraag

Het aanvraagsysteem wordt geopend op 1 oktober 2017 en de deadline om te solliciteren is 13 juli 2018. Aanvragers worden op doorlopende basis geaccepteerd, dus het is het beste om uw aanvraag zo snel mogelijk in te dienen. Er is geen garantie dat er tot de deadline nog openingen in de klas zullen zijn.


Een aanvraag indienen

 1. Maak een account aan: Om toegang te krijgen tot de online applicatie, ga naar href = "https://www.applyweb.com/apply/tulane / en maak een account aan. Zodra u dit doet, wordt u teruggeleid naar de hoofdpagina waar u selecteert "Toepassen op het Graduate Program in Biomedical Sciences".
 2. Selecteer menselijke genetica als uw programma: voer uw demografische gegevens in en ga verder naar de volgende pagina. Selecteer op deze pagina "Biomedical Sciences MS - Human Genetics". Dit applicatiesysteem wordt gebruikt voor veel verschillende programma's en we kunnen alleen applicaties zien voor diegenen die ons programma selecteren.
 3. Dien uw testscores in: op de derde pagina van de online toepassing wordt u gevraagd om testscores in te voeren voor GRE of MCAT (internationale studenten moeten ook TOEFL-scores indienen). Naast het zelf rapporteren van deze scores, moet u ook een officieel exemplaar aan ons laten sturen. Voor de GRE- en TOEFL-scores moet een kopie worden gemaild met instellingcode 6178. Voor MCAT-scores moet u uw 16-cijferige verificatiecode en AAMC ID-nummer opnemen in de aanvraag, zodat we uw scores online kunnen verifiëren. Als u DAT-scores wilt indienen, rapporteer 0's voor MCAT-scores en mail de programmadirecteur, Dr. Karen Weissbecker, op kremer@tulane.edu uw officiële DAT-scores.
  * Degenen onder u die nieuwe MCAT-scores indienen, zorg er gewoon voor dat u uw 16-cijferige verificatiecode en AAMC ID invoert, zodat we alles online kunnen bekijken en verifiëren. U kunt "0" als tijdelijke aanduiding voor de oude scores van de toepassing invoeren .
 4. Stuur alle officiële transcripten: laat alle officiële transcripties van elke hogeschool of universiteit bijwonen verzonden naar het onderstaande adres.
 5. Dien een doelverklaring in: op de laatste pagina van de toepassing kunt u ons laten weten waarom u ons programma zou willen bijwonen en hoe u denkt dat een MS in menselijke genetica u zal helpen uw doelen te bereiken. U kunt deze ruimte ook gebruiken om ons op de hoogte te stellen van relevante activiteiten, buitenschoolse activiteiten, enz.
 6. 3 aanbevelingsbrieven indienen: ten minste 2 letters moeten academisch zijn, bij voorkeur van hoogleraren in de wetenschap. U kunt het formulier op de website van de toepassing gebruiken of deze rechtstreeks naar ons mailen. Als u brieven via Interfolio verzendt, kunt u alles naar het onderstaande adres laten e-mailen of e-mailen naar crockhol@tulane.edu
 7. Betaal de aanmeldingskosten: een aanvraagkosten van $ 50,00 moet online worden betaald op het moment dat uw aanvraag wordt ingediend.


Postadres

Alle ondersteunende documenten moeten naar het volgende adres worden gestuurd:

Let op: Masters-applicatie

Hayward Genetics Center

Tulane University School of Medicine

1430 Tulane Avenue, SL-31

New Orleans, LA 70112

Voor vragen over het masterprogramma kunt u contact opnemen met Dr. Karen Weissbecker via kremer@tulane.edu of bel (504) 988-6242.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty ... Lees meer

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty actively engaged in biomedical research. The goal of the program is to train scientists in a collaborative scientific community driven by creativity and innovation. Tulane’s Graduate Program in Biomedical Sciences brings together some of the world’s most talented young people with nationally- and internationally-recognized teachers and researchers: all in the context of a vibrant city replete with opportunities both in and out of the lab and classroom. Lees Minder