Md-6 doctor in de geneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

6 jaar undergraduate Entry

De eerste medische school in Cyprus beschikt over een diploma van 6 jaar in de geneeskunde voor hoge schoolverlaters:

 • Innovatieve curriculum met vroege klinische blootstelling
 • Ervaring in internationale medisch onderwijs
 • Gloednieuw, high tech faciliteiten
 • Financiële hulp

Programma Profiel

Algemene doelstellingen

Dit programma van de studie biedt studenten de mogelijkheid om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs te ontvangen in de geneeskunde. De algemene doelstellingen van het programma zijn: (1) Om studenten op te leiden in de praktijk van wetenschappelijke evidence-based medicine.

(2) De leerlingen aanmoedigen om medicijnen holistische praktijk, omvat ethische, juridische, psychologische en sociale overwegingen.

(3) Om zeer bekwame en zorgzame artsen te produceren.

(4) Om de ontwikkeling van levenslang verbintenissen te bevorderen aan de wetenschap en de service in de richting van de patiënten.

(5) Om de gezondheid en het welzijn te bevorderen door middel van preventie van ziekten en onderzoek.

(6) Om bij te dragen in de richting van de oprichting van Cyprus als een regionaal centrum van uitmuntendheid in het medisch onderwijs.

Leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma, moet de student in staat zijn: (1) Breng een goed begrip van de normale en abnormale menselijk structuur, functie en het gedrag van de diagnose, het beheer en de preventie van gezondheidsproblemen.

(2) Aantonen dat een goed begrip van de factoren die de gezondheid van de bevolking en de respectieve rollen van de bevordering van de gezondheid, de preventie van ziekte en de behandeling van de ziekte beïnvloeden.

(3) Aantonen dat een goed begrip van de bijdrage van genetische, juridische, sociale, ecologische, politieke, economische, historische en gedragsfactoren om de gezondheid, ziekte en ziekte in een mondiale context.

(4) Elicit en interpreteren van de klinische symptomen en tekenen door het interviewen en het onderzoeken van patiënten systematisch en met gevoeligheid, en deze informatie gebruiken om onderzoeken te bestellen, maken differentiële diagnoses en de vorm beheersplannen.

(5) Houd nauwkeurige klinische gegevens op basis van hun eigen waarnemingen en delen hun bevindingen aan anderen duidelijk en beknopt.

(6) erkennen en te beheren levensbedreigende omstandigheden en bieden directe zorg van medische noodsituaties, zoals EHBO en reanimatie.

(7) voorschrijven medicijnen veilig.

(8) Ontwikkelen van een inzicht in het werk van andere professionals in de gezondheidszorg, en tonen de bereidheid en het vermogen om inter-professioneel te werken en te leren van andere beroepsgroepen.

(9) Werk coöperatief als lid van een team, het aanvaarden en het verstrekken van leiderschap als passend.

(10) analyseren en kritisch beoordelen klinische gegevens en gepubliceerde werk om hun geldigheid en het nut te bepalen.

(11) Oefen ethisch gedrag bij het voldoen aan de behoeften van patiënten en families; zorg voor de vertrouwelijkheid en het respect voor de individuele autonomie, waardoor patiënten en hun families om gefundeerde beslissingen in verband te brengen in hun medische zorg.

(12) Beschikken over een permanente inzet voor de vooruitgang van de kennis binnen een gemeenschap van medische wetenschappers en een leven lang leren om hoge professionele normen te handhaven.

(13) Beschikken over vaardigheden in de opname, organisatie en beheer van informatie, waaronder het gebruik van de juiste informatie technologie.

(14) Begrijp het therapeutisch karakter van de arts-patiënt relatie en de impact op die relatie van de individuele kenmerken van zowel de patiënt en de arts.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden komen in aanmerking voor een aanvraag voor registratie bij de Medische Raad Cyprus om verder te gaan met de Residency Toepassingen in Cyprus of andere EU / International landen. Zij kunnen ook behoefte aan een andere vereisten van het land voldoen waarin de afgestudeerde zal gelden voor licentiestatus (bijvoorbeeld kennis van de lokale taal).

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden komen in aanmerking voor postdoctorale speciale opleiding die leidt tot de toekenning van een certificaat van voltooiing van de opleiding en hebben ook de optie van het nastreven van een postdoctorale academische opleiding (PgDip, master of doctor), afhankelijk van hun gekozen carrièrepad.

BSc in de biomedische wetenschappen

Alle studenten die met succes de cursussen van de Jaren 1-4 te voltooien (dwz, fase I en II van het MD-programma) zal worden beloond met een BSc in de biomedische wetenschappen. Deze graad biedt de mogelijkheid voor studenten die ofwel niet willen of niet kunnen evolueren van fase II naar fase III van hun studie naar een BSc graad die hen zal helpen een andere carrière optie volgen.

Toelatingseisen

1. Hoge einddiploma

 • met 90% totale score (Ί8 / 20 in het algemeen bij het Lyceum Apolytirion), met soortgelijke cijfers in de biologie en een van Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde omvatten
 • Of: GCE A 'Levels met kwaliteiten ABB, Biologie en één van Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde omvatten
 • Of: 26 in het International Baccalaureate aan exacte vakken onder

De Medical School zal ook rekening houden met kandidaten uit andere onderwijsstelsels als examenresultaten als gelijkwaardig aan de nationale examens van hun land of GCE A-niveau examens worden beschouwd.

2. Engels taaleisen:

 • 6,5 algemeen in de IELTS (met 6,5 schriftelijk minste 6,0 in alle andere elementen)
 • Of: 213 in totaal in de computer-based TOEFL (550 op papier gebaseerde, 79 internet-based)
 • Of: rang Β in de GCSE
 • Of: een score van 5 in het Engels in het International Baccalaureate Standard Level (SL)
 • Of: een score van 70% in het Engels in het Europees baccalaureaat.

Kandidaten die een bachelor's degree in een veld naar Medicine relevant kan worden beschouwd voor toelating in de loop. Afhankelijk van hun cursussen, zouden ze in staat zijn om te beginnen in jaar 2 van het programma na een beoordeling van de kwalificaties van de toelatingscommissie. Dergelijke kandidaten uit het Engels-talige universiteiten zou ook vrijgesteld van onze Engels-talige eisen.

We kunnen ook accepteren instromers in jaar 2 van het programma. Neem dan contact op met onze opnames team.

Voor alle andere kwalificaties neem dan contact met ons op, zodat we u in aanmerking kunnen beoordelen.

3. Een interview

Hetzij in persoon of via videoconferentie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international ... Lees meer

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international philosophy. Lees Minder