Md farmacologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geschiedenis van het onderwijs in de farmacologie in Azerbeidzjan begint met het jaar van 1938. Onze Afdeling Farmacologie traint hooggekwalificeerde farmaceut met bachelor- en masteropleiding aan het werk in de gezondheidszorg, met inbegrip van farmacologie veld. Onze afdeling leert de student basis van de farmacologie - zoek naar bronnen van geneesmiddelen, methoden om de kwaliteit van geneesmiddelen en de bereiding van verschillende medicijnen. De studenten verwerven kennis en vaardigheden in de uitvoering van moderne methoden van chemische analyses en de aankoop van nieuwe geneesmiddelen. Studenten krijgen ook gedetailleerde informatie over de mogelijke gevolgen van de geneeskunde op organisme, evenals de kwaliteit van de medicijnen te studeren.

farmacologie

Tegenwoordig zijn er meer dan 6500 hoogopgeleide farmaceut met Bachelor en Master's degree in Azerbeidzjan. Bijna alle van hen zijn afgestudeerden van AMU de afdeling Farmacologie. 11 personen heeft recent verdedigde dissertatie voor Doctor's degree en 44 personen PHD in de farmacologie in de specialiteit stoelen van de afdeling.

Verschillende Dokters van chemische en biologische wetenschappen werken in Azerbeidzjan National Academy of Science zijn afgestudeerd aan de afdeling Farmacologie van de Azerbaijan Medical University. Tegenwoordig is de meest actieve afgestudeerden van de afdeling blijven hun opleiding in de master niveau in de specialiteiten zoals farmacologische technologie, chemie farmacologische, toxicologische chemie en pharmacogonosia.

Duur van de master-niveau onderwijs in de afdeling Farmacologie is 2 jaar. Vandaag de dag meer dan 350 lokale en buitenlandse student studie in het departement krijgen van hun bachelor en master's degree in het Azeri, Russisch en Engels.

Er zijn 8 stoelen in het departement: Stoel van Economie en Organisatie van de farmacologische Technology; Voorzitter van Pharmacogonosia en Plantkunde; Voorzitter van Farmacologie; Voorzitter van Farmacologische Scheikunde; Voorzitter van Biofysica en Bio-organische chemie; Voorzitter van de Algemene en Toxicologische Chemie; Leerstoel Social Sciences; Voorzitter van de Latijnse taal.

Toelatingseisen

High School Diploma met Passes in Scheikunde, Biologie, Natuurkunde plus een gemiddeld niveau van het Engels equivalent aan, IELTS 5.5 (TOEFL 550); of met een TRC International University Foundation Programme Pass rang.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country.

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country. Lees Minder