Md geneeskunde

Azerbaijan Medical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Md geneeskunde

Azerbaijan Medical University

Medisch personeel is opgesteld op 'Behandeling werk' specialiteit in de faculteit. Basic geneeskunde onderwerpen worden bestudeerd op 1-3 cursussen, zijn klinische onderwerpen studeerde aan 4-6 cursussen.

Sommige studenten die verschillen in onderwijs de kans om praktische werk op universiteiten van verschillende landen doen (zoals Turkije, Duitsland, Verenigde Staten, Bulgarije, Roemenië, Italië) pre-term diploma periode.

Getalenteerde studenten van de faculteit proberen op wetenschappelijk onderzoek werken van de werkelijke problemen van de geneeskunde van de Student Wetenschappelijke Vereniging samen met hun opleiding.

16 afdelingen en 1 natuurlijk besluit bij het II profylactische behandeling faculteit. 3 van hen zijn theoretische, 14 zijn kliniek afdelingen. Scientific-onderzoeken worden uitgevoerd op afdelingen op verschillende problemen en oplossingen van de problemen van de geneeskunde, samen met onderwijs.

geneeskunde

Momenteel 303 persoon van de professor-docent personeel werkt in I Behandeling-preventie faculteit, een van de medewerkers van de faculteit is het lid van NSA Azerbeidzjan, Twee personen zijn de daadwerkelijke lid van de Russische AMS, 34 personen zijn de arts van de medische wetenschappen, 28 personen zijn de professoren, 175 personen zijn PHD op medische wetenschappen. 217 personen van de leraar het personeel hebben de wetenschappelijke graad (71,5%).

De medewerkers van sommige afdelingen hebben de wetenschappelijke graden (oncologie, ik chirurgische documenten). 4 wetenschappelijke kandidaten werken op de afdelingen I en III chirurgische aandoeningen, oncologie en ik inwendige ziekten. 3 medewerkers van de faculteit zijn artsen van medische wetenschappen van de faculteit. 119 personen bijstand bieden hun diensten voor de succesvolle uitvoering van het onderwijsproces.

Onderwijs van basisvakken worden uitgevoerd op de Universiteit van de opleiding base, kliniek onderwerpt bij therapeutische training clinics, tegen basisprijzen klinieken en poliklinieken en bij Scientific-Research Cardiologie, Scientific-Research Pediatric, National profylactische en Medical Rehabilitation Institute en Wetenschappelijk chirurgisch centrum vernoemd academicus M.Topchubashov die zijn voorzien van moderne behandeling-diagnostiek.

Studenten die afstuderen specialiteit studie Behandeling in residentie voor het worden anesthesist-zuurstofapparaat, algemeen chirurg, neurochirurg, plastisch chirurg, hart-schip chirurg, trauma-orthopedische, otoriloringolog, oogarts, oncoloog, verloskundige-gynaecoloog, uroloog, therapeut, cardioloog, nefrologen, gastro-enteroloog, hematoloog, dermatovenerologist, reumatoloog, endocrinoloog, infecsionist, neuropathologist, psychiater, expert in Narcologie, physiatrist, immunoloog, allergoloog, fysiotherapeut, ray diagnostiek, microbioloog, patoloqoanatomist, hof medisch deskundige en genetische specialiteiten. Ook studenten die niet wensen te residency studeren kan werken als arts-therapeut, gerontologist, arts-laborant, immunoloog, infectionist, huisarts, microbioloog, virusologist, physiatrist, physiatrist, narcologist, fysiotherapeut, arts-statistiek, arts-Methodist , arts op therapeutische fysieke training, dringende en eerste hulp arts.

Toelatingseisen

High School Diploma met Passes in Scheikunde, Biologie, Natuurkunde plus een gemiddeld niveau van het Engels equivalent aan, IELTS 5.5 (TOEFL 550); of met een TRC International University Foundation Programme Pass rang.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 jaar
Voltijd
Locations
Azerbeidzjan - Bakoe, Baku
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Azerbeidzjan - Bakoe, Baku
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan