Read the Official Description

Vervolg uw carrière in de verpleging, geneeskunde en gezondheid.

De OET Voorbereidingscursus is voor medische professionals, zoals verpleegkundigen en artsen, die van plan zijn om de Occupational English Test te nemen of een carrière of studies in de verpleging, geneeskunde of een verwante discipline na te streven.

De cursus bereidt studenten voor op alle vier componenten van de OET-test: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Studenten zullen elk van deze vaardigheden uitgebreid oefenen, door middel van een breed scala aan oefenmaterialen die specifiek zijn gemaakt voor de OET.

Het cursusmateriaal richt zich op het helpen van studenten bij het behalen van een 'B'-cijfer of hoger op alle aspecten van de OET, terwijl ze ook hun algemene grammatica, woordenschat, spelling, interpunctie en uitspraak verbeteren.

De cursus wordt gegeven door docenten met uitgebreide ervaring met OET. Studenten leren strategieën om hen te helpen hun taalvaardigheid tijdens het examen volledig te demonstreren, en nemen regelmatig proefexamens om deze strategieën te helpen oefenen.

Alle oefenmaterialen en proefexamens zijn gebaseerd op echte OET-tests om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk op de test bent voorbereid.

Duur: 5 tot 10 weken

Tijdschema: ochtend- en avondtijdschema

Instapniveau: IELTS 6 of gelijkwaardig plus achtergrond in het medische beroep

Contacturen: Fulltime, parttime

CRICOS Cursuscode: 094332P

Waarom kiezen voor een Primus Australia College of Education Course?


PRIMUS ENGLISH cursussen worden gegeven in de modernste faciliteiten centraal gelegen in het CBD van Melbourne. Ze zijn gemaakt door Engelse professionals en docenten en worden naast buitenschoolse taal en culturele activiteiten aangeboden in een omgeving met ondersteunende en vriendelijke docenten en studenten./>
Program taught in:
Engels
Last updated March 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Open Enrollment
Duration
5 - 30 weken
Voltijd
Prijs
- Voor actuele cursusprijzen en toeslagen kunt u contact met ons opnemen.
By locations
By date
Begindatum
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Einddatum