Read the Official Description

Wat Medisch Engels is; Wat Medisch Engels niet is.

Medisch Engels is een naschoolse cursus die is ontworpen om studenten de gebruikelijke Engelse medische terminologie bij te brengen, zoals die in verschillende omgevingen wordt gebruikt. Daarnaast zullen leraren enkele van de manieren waarop medicijnen en volksgezondheidsdiensten hier in de VS anders dan in veel andere landen anders worden uitgevoerd, benadrukken. Studenten leren vocabulaire nodig bij het begroeten van patiënten, het bespreken van symptomen en de diagnose ervan, evenals de taal die wordt gebruikt bij het bespreken van prognoses. Medisch Engels is geen medische cursus, maar een cursus Engels, en daarom kunnen studenten verwachten dat hun docent zich veeleer dan in detail zal concentreren op medische taal en algemene medische situaties in plaats van op algemene termen.

Wie leert medisch Engels?

Medisch Engels wordt gegeven door een ervaren Engelse taalinstructeur. Hoewel deze cursus niet wordt gegeven door iemand met een medische of diagnostische achtergrond, wordt deze gegeven door een bekwame NESE docent die u een goed begrip van medische taal kan geven.

Ik ben een arts / verpleegkundige / medische technicus in mijn land. Is Medical English geschikt voor mij?

Omdat de instructeur van deze klas geen medische achtergrond heeft, kunt u meer verwachten over medische zaken, anatomie en fysiologie en behandelingen dan uw instructeur. U zult echter veel baat hebben bij het leren van Amerikaanse medische terminologie en de juiste taal voor gebruik in een reeks situaties. Hoewel Medical English geen introductiecursus is, is het geschikt voor diegenen die in de toekomst medicijnen gaan studeren.

Hoe registreer ik voor medisch Engels?

Om je voor de cursus aan te NESE , ga je gewoon naar het Admissions Office van NESE . Houd er rekening mee dat een minimum van vijf studenten zich moet inschrijven voor medisch Engels of de les met geannuleerd. In het geval van annulering, zal een volledige terugbetaling worden gegeven. Houd er rekening mee dat het voltooien van Niveau 7 of de eerste plaatsing op NESE 's Niveau 8 vereist is om deze cursus te volgen.

Program taught in:
Engels
Last updated May 8, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Open Enrollment
Duration
By locations
By date
Begindatum
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment