Medisch assistent-programma

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Gezondheidszorgberoepen zijn een van de snelstgroeiende carrièregebieden in het land. Het Department of Medical Assisting biedt drie programma-opties, een diploma en twee certificaatprogramma's.

  • Medisch-assistent-diploma
  • Clinical Medical Assistant Certificate Program
  • Assistentiecertificaatprogramma voor medische kantoor

Deze drie medische assistent-programma's bereiden studenten voor op instapniveau in artsenpraktijken en andere medische faciliteiten. Deze cursussen helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om te excelleren in de gezondheidszorg.

Studenten van de medische assistenten leren de juiste telefoonetiquette, hoe patiënten te begroeten, juiste technieken voor het in kaart brengen en archiveren, verzekeringsverwerking, tekstverwerking, e-mail, afsprakenplanning en het afhandelen van patiënten vanaf het incheckproces tot en met het examen. Medisch assistent-studenten zullen bereid zijn om te werken in ziekenhuizen, artsenpraktijken, ambulante servicevoorzieningen en klinieken.

De verwachting is dat de werkgelegenheid voor medische assistenten tussen 2014 en 2024 met 23% zal toenemen, zoals gerapporteerd door het Bureau of Labor Statistics van de Verenigde Staten. † Dit is veel sneller dan de gemiddelde groei voor andere beroepen. Medische assistenten blijven veeleisend, omdat ze meer vertrouwd worden als een belangrijke aanwinst voor het medische team en omdat de praktijken van artsen overschakelen naar elektronische records. Hier, in het Hoofdstedelijk Gewest, zijn er veel potentiële kansen voor loopbaanplaatsing.

Voordelen van het medische assistentprogramma

Bijwonen van Mildred Elley betekent dat je niet alleen een hoge kwaliteit van het hoger onderwijs krijgt, maar ook dat je toegang hebt tot de meest geavanceerde banencursus voor medisch assistenten die beschikbaar is. Mildred Elley biedt ook veel verschillende voordelen voor medisch assistent-programmastudenten.

  • Financiële hulp
  • Lifetime Jobplace Assistance
  • Flexibel schoolrooster
  • Goedgekeurd voor voordelen van het veteranenonderwijs
  • Gratis loopbaanbeoordeling
  • Internationale studenten welkom

Lifetime Jobplace Assistance

Er zijn veel potentiële kansen voor loopbaanplaatsing. Nadat je bent afgestudeerd aan Mildred Elley met een diploma of certificaat, geniet je van onze levenslange hulp bij het vinden van een baan en ben je klaar om een ​​lonende carrière na te streven in medisch assisteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-c ... Lees meer

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-changing global economy. Mildred Elley strives to afford students quality placement opportunities and instill in all of our graduates a desire for lifelong education and learning. Lees Minder
Albany , New York , Pittsfield + 2 Meer Minder