Medisch kantoor Specialist certificaat

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een medisch kantoorspecialist die ook wordt aangeduid als Medical Office Secretary of Medical Office Assistant, zal routinematige administratieve taken uitvoeren om ervoor te zorgen dat de kantoren en klinieken van artsen efficiënt blijven werken. Lees hieronder meer over onze Medical Office-trainingen of bel ons rechtstreeks op 800.354.1254 voor meer informatie.

Wat is een medische kantoorspecialist?


Verwacht wordt dat de zorgsector zal blijven groeien. Als gevolg hiervan zal ook de behoefte aan Medical Office Specialists groeien. Er zijn kansen in elke medische setting./>

Met de Medical Office-training van Brighton College verkrijgt u de specifieke vaardigheden en hulpmiddelen die u nodig hebt om deze carrière met succes na te streven. Je leert medische terminologie, een hoeksteen van het medische kantoor, evenals een begrip van anatomie en fysiologie, codering, enz. Je medische kantoor Specialist online onderwijs zal je een voorsprong geven op andere kandidaten door je werkklare vaardigheden te geven, die maak je onmiddellijk inzetbaar!

Wat zal ik studeren in Brighton's Medical Office Specialist Training Program?


Via Brighton's online Medical Office Specialist-training leert u de nodige vaardigheden om een ​​succesvolle medische kantoorklerk of -receptionist te worden. Deze vaardigheden omvatten:/>

 • Herzien en beantwoorden van de praktijkcorrespondentie
 • Besturingssystemen of andere soorten technologie voor het uitvoeren van kantoorwerkzaamheden
 • Oproepen beantwoorden, afspraken plannen, patiënten begroeten en bestanden bijhouden
 • Hoe u patiënt- en andere praktijkspecifieke informatie bijwerkt en onderhoudt
 • Leren coördineren van het verzamelen en voorbereiden van operationele rapporten zoals tijd en aanwezigheid

Cursusbeschrijving


Een carrière als specialist in medisch kantoor!/>

Ons Medical Office-programma is ontworpen met u in gedachten. Met ons flexibele leermodel kunt u uw studies volgens uw eigen planning afronden. Je kunt de lessen zo vaak bekijken als je wilt, het materiaal versterken totdat je er een goed begrip van hebt.

Zodra u zich inschrijft, kunt u op de goede manier aan de slag! Medical Office-cursussen worden één voor één vrijgegeven om ervoor te zorgen dat u de informatie op de juiste manier behoudt.


Welke cursussen zijn er in het Medical Office Specialist-programma?/>

De volgende cursussen zijn opgenomen in het online Medical Office Specialist-programma. Cursussen worden één voor één vrijgegeven om het leren te maximaliseren. Het Medical Office Specialist-programma heeft in totaal 20 credit-uren. Elke cursus moet binnen 8 weken worden voltooid.

Cursus id


Carrière Outlook/>


Waar kan ik werken als medisch kantoorspecialist of medisch receptionist?/>

Ons Medical Office-programma stelt u in staat om aan de slag te gaan in verschillende omgevingen, waaronder:

 • Bureaus van artsen
 • Medische klinieken
 • ziekenhuizen
 • Verpleeghuisfaciliteiten

onderwijs


De totale prijs voor het Brighton College Medical Office Specialist-programma is $ 4.250./>

Totaal collegegeld


Betalingsplannen/>

 • Volledig betalingsplan: volledig betalen voor een totale programmaprijs van $ 3.950. Bespaar $ 300!
 • Private Student Loan: financier je onderwijs met lage aanbetalingen en aangepaste voorwaarden!

Alle academische en financiële verplichtingen jegens de school moeten worden gemaakt voordat definitieve transcripties en diploma's worden vrijgegeven. Bezoek voor volledige toelatingseisen: toelatingsprocedures.


Financiele assistentie/>

De programma's van het Brighton College zijn goedgekeurd voor gebruik met Veteran's voordelen. Brighton College werkt ook met collegegeldvergoedingsprogramma's van veel werkgevers en met verschillende programma's voor personeelsontwikkeling en beroepsrevalidatie.

Career Services


Brighton College is toegewijd om u te helpen bij het zoeken naar werk. Wij werken zij aan zij met u om u te helpen met wat uw doelstellingen na het afstuderen zijn. Hieronder vindt u enkele voordelen die u als afgestudeerd Brighton College zult ontvangen./>


Gespecialiseerde loopbaan/>

Alle studenten van het Brighton College hebben de mogelijkheid om onze cursus Career Exploration te volgen. In deze cursus leer je belangrijke vaardigheden zoals netwerken, loopbaanbeheer en het opbouwen van interpersoonlijke relaties. Je hebt ook hulp bij het schrijven van je cv. De focus van deze cursus en het bijbehorende handboek is om u te helpen een betere baan te krijgen en de tijd die u hieraan besteedt te verkorten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... Lees meer

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Lees Minder