Read the Official Description

In de loop

De academische opleiding van afgestudeerde professional in de medische biologie aan de Universiteit van Franca, wordt geleid in het profiel van de algemene en humanistische onderwijs, om te werken in de gezondheidszorg preventie en promotie-activiteiten binnen de hoogste kwaliteitsnormen en ethische principes. De nieuwe pedagogisch hoger bachelordiploma in de medische biologie project bijdraagt ​​aan de verbetering van de vaardigheden en competenties van de professional binnen de arbeidsmarktperspectief.

arbeidsmarkt

De biomedische is de persoon die activiteiten met betrekking tot de klinische analyse, toxicologische analyse, bloedbank, moleculaire biologie, cytologie, beeldanalyse, milieu-analyse, voedsel wetenschap, productie en analyse van bio-based, extracorporele perfusie, wetenschappelijk onderzoek, expertise acupunctuur nastreeft , esthetische medische biologie, onderwijs, coördinatie van standpunten, auditing en sanitarista.Com technologische ontwikkelingen heeft de biomedische het speelveld voornamelijk uitgebreid in moleculaire oncologie, biotechnologie, op geassisteerde menselijke voortplanting en bio-ingenieur.

differentiaal

Het verloop van de medische biologie is hoog gekwalificeerde docenten, bestaande uit leraren en artsen; Het heeft een infrastructuur met moderne onderwijs laboratoria, goed uitgerust, zodat u essentiële praktische activiteiten uit te voeren op basis van theoretische kennis. De cursus biedt de mogelijkheid om wetenschappelijke projecten, onder toezicht stages in verschillende gebieden, buitenschoolse activiteiten ontwikkelen door middel van uitbreiding van cursussen en technische bezoeken. Andere slag verschil: het derde achtereenvolgende jaar, speelde in de evaluatie van de Student Guide (GE) / 2014 Editora Abril; de indeling van de Universiteit van São Paulo in 2014 Ranking Sheet (RUF), behoort tot de top tien cursussen in het land; Het is de tweede beste private instellingen en de eerste in de staat São Paulo.

aanvullende informatie

Begeleide stage moet worden uitgevoerd buiten de reguliere schooluren.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
8 - 8 semesters
Deeltijd
Prijs
898 BRL
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum