Medische office assistant

Algemeen

9 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Omdat succes in de huidige gezondheidszorg wereld hangt af van het hebben van goed opgeleide medewerkers die kunnen multi-taak om een ​​verscheidenheid aan uitdagingen, de trio's te ontmoeten Medische Office-assistent-programma is ontworpen om studenten te voorzien van alle administratieve en klinische kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid als een Medische Office-assistent.

Tijdens het programma leren de studenten om te begrijpen en te gebruiken medische taal; voeren algemene kantoor procedures Doctors ', typt medische dossiers, rapporten, casuïstiek, correspondentie en machine dicteren; plannen en bevestig medische afspraken; te ontvangen en te communiceren boodschappen voor artsen en patiënten; interview patiënten om formulieren, documenten en casuïstiek te voltooien; initiëren en onderhouden van vertrouwelijke medische dossiers en bescheiden; bereiden jaarrekening en te hanteren facturering procedures, waaronder medische facturering, verzekeringen, en andere aanvraagformulieren; de veiligheid en het werk op een veilige manier te bevorderen; bestellen leveringen en onderhouden van de inventaris; plan en initiëren procedurele set-ups met inbegrip van die nodig zijn voor de voorbereiding en het onderhoud van voorraden en apparatuur patiënt; uit te voeren eenvoudige diagnostische procedures, zoals de vitale functies; en verzamel patiëntspecimens behoefte.

Sterke aandacht wordt besteed aan communicatieve vaardigheden, Microsoft Office-toepassingen, Accounting toepassingen, de mogelijkheid om te multitasken en prioriteren, organisatorische en detail vaardigheden, professionele telefoon wijze, vertrouwelijkheid, interpersoonlijke vaardigheden en wordt een teamspeler. Studenten krijgen:

 • 1 maand internship!
 • Anatomie lab tour naar de Universiteit van Guelph
 • CPR / First Aid Training
 • Medical Office Praktische Lab (Exclusive om groepjes studenten)
 • Training op elektronische dossiers gezondheidszorg
 • Gratis Microsoft Office Professional Plus, DreamSpark Standard en Office 8

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Medische Office-assistenten werken in artsen 'kantoren, ziekenhuizen, medische klinieken, farmaceutische bedrijven, overheid gezondheid agentschappen en een verscheidenheid aan andere medische kantooromgevingen. Ze zijn integraal leden van de gezondheidszorg team en het uitvoeren van een groot aantal administratieve en een aantal fundamentele klinische procedures.

Typische titels Job zijn: Medical Office-assistent, Medisch Secretaresse, Medical Billing Clerk, Medical Billing Secretaresse, Medisch Office Administrator, Medisch Receptionist, Clinical Assistant, Ward secretaris en boeking Clerk. Opmerking: Sommige carrière en onderwijs opties kunnen geavanceerde graden, verdere opleiding of ervaring nodig.

Werkgevers die HUUR

 • Grand River Hospital
 • Hamilton Community XRay & Diagnostic
 • Toronto General Hospital
 • Stratford General Hospital
 • Region of Waterloo
 • Living Arts Medisch Centrum
 • Hamilton General Hospital
 • Nederlandse Rode Kruis
 • En nog veel meer..

TOELATINGSEISEN

High School Graduation Diploma of Ouder status van student (18 jaar en academische prestaties assessment gepasseerd). Passing score op het trio ingang assessment. Aantoonbare spreekvaardigheid in het Engels (mondeling en schriftelijk). Toelatingsgesprek om de geschiktheid te bepalen voor een carrière als Medical Office-assistent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

triOS College has helped over 20,000 students become successful, job-ready graduates for over 20 years. triOS is registered as a private career college under the Private Career

triOS College has helped over 20,000 students become successful, job-ready graduates for over 20 years. triOS is registered as a private career college under the Private Career Lees Minder
Mississauga , Windsor , Toronto , Scarborough , Oshawa , Londen , keukenfornuis , Hamilton , Brampton + 8 Meer Minder