Meester farmaceutische biotechnologie in Ulm en Biberach

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Welkom bij de masteropleiding in farmaceutische biotechnologie

Master101

Aan de hand van een goede bachelor's degree in Farmaceutische Biotechnologie, Biochemie, Biologie met de nadruk op de moleculaire biologie of in programma's met in wezen dezelfde inhoud, zult u het onderzoek in de masteropleiding, de ontwikkeling en productgerichte gevormd. De studie doel van de vier-semester opeenvolgende masteropleiding PBT is een gekwalificeerde graden in de farmaceutische biotechnologie met de graad 'Master of Science' ( 'M.Sc.'). De "Master of Science" is u. een Een mogelijkheid is om te doctoreren.

Inhoud Studie / Kwalificatie Profile

Master102

De masteropleiding in de farmaceutische biotechnologie is een hoge mate van interdisciplinaire opleiding met modules uit het gebied van Bioprocess ontwikkeling, Biotechnologie, Technische Microbiologie, biofarmaceutische, toegepaste immunologie, therapeutische antilichamen, stamcellen en regeneratieve geneeskunde, vaccinatie, de huidige aspecten van de Farmaceutische Biotechnologie, rechtsgronden, Drug en kwaliteitsborging ,

Het curriculum is zo ontworpen dat in aanvulling op de professionele kwalificatie biedt voldoende mogelijkheden om integratieve verwerven of additieve key kwalificaties. Semester in het buitenland kan worden complicaties opgenomen in het curriculum. Een laatste zes maanden, meestal research-georiënteerde masterproef werk zelforganisatie, eigen verantwoordelijkheid en interculturele teamwork. Procedure en de resultaten zijn samengevat in het schrijven door de regels van het wetenschappelijk publiceren en mondeling gepresenteerd collega's.

Algemene informatie

Het groeiende belang van farmaceutische biotechnologie voor de ontwikkeling van industrie en onderzoek, met name op economisch gebied van Ulm, heeft geleid tot de oprichting van de Faculteit Farmaceutische Biotechnologie bij Biberach University met undergraduate Bachelor - farmaceutische biotechnologie natuurlijk.

In consequente verdere ontwikkeling van deze veelbelovende kennis en ontwikkeling tak sinds de zomer van 2010 het aanbod van de Biberach Universiteit en de Universiteit van Ulm in samenwerking in de opeenvolgende Master cursus in farmaceutische biotechnologie.

Aan de hand van een bachelor's degree in Farmaceutische Biotechnologie, Biochemie, Biologie met de nadruk op de moleculaire biologie of bij programma's met in wezen dezelfde inhoud die u worden gegeven in toenemende mate gericht op onderzoek in de masteropleiding's. Met de voltooiing van de master opleiding die je kunt krijgen in de twee jaar, de bevoegdheid om te werken in de vele gebieden van de biotechnologie, farmaceutische en biomedische industrie nationaal of internationaal onafhankelijk.

De farmaceutische biotechnologie is een toekomstige wetenschap die zich bezighoudt met de ontwikkeling van innovatieve strategieën voor een snelle en efficiënte overdracht van de nieuwste medische en farmacologische bevindingen in een veilige en zeer effectieve farmaceutische producten. Ze beweegt zich bewust op de grens van de (bio) chemie, geneeskunde en biotechnologie en combineert zoveel aspecten van het moderne life sciences. Vooral in dit interdisciplinair onderzoek aan de universiteit / universiteit en industrie wordt gezien om ook toekomstige eisen voor geneesmiddelen voor de veiligheid en effectiviteit te ontmoeten tegen redelijke kosten een enorm potentieel.

samenwerking Course

Studenten van de masteropleiding kan de infrastructuur van beide instellingen te gebruiken. Krijg inzicht in zowel de unfassende scala van onderwerpen aan de universiteit als in de praktische en toegepast onderwijs en onderzoek aan de universiteit.

Biberach University

Aan de Hochschule Biberach is beschikbaar voor de masteropleiding, het Instituut voor Toegepaste Biotechnologie (IAB). In nauwe samenwerking met de sector en met de nationale en internationale universiteiten, het Instituut werkte onderzoeksprojecten in het productieproces voor biofarmaceutische producten. In de verschillende laboratoria van het proces zal helemaal klaar zijn - te beginnen met de oprichting van cellijnen via fermentatie, eiwit zuivering en eiwit analyse. Studenten van de masteropleiding worden ingeschakeld om deze lopende en vooruitstrevende projecten te onderzoeken; de onderzoeksresultaten vloeien rechtstreeks terug in het onderwijs.

De Biberach University heeft een breed laboratorium structuur met ultra-moderne faciliteiten. De curricula van de cursussen - Bachelor Master - zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie, een groot aantal vertegenwoordigers uit de praktijk betrokken cursussen.

Universiteit van Ulm

De studie en het onderzoek van de Universiteit van Ulm is door middel van een medisch - gemarkeerd technisch profiel - wetenschappelijk. De masteropleiding in de farmaceutische biotechnologie wordt vertegenwoordigd door het Instituut voor Farmaceutische Biotechnologie met speciale accenten eiwit engineering, productie en zuivering van therapeutisch effectieve recombinante eiwitten en manipuleren eiwit - interacties. Door samenwerking met andere academische instellingen zoals de biochemie, biologie, humane geneeskunde en moleculaire geneeskunde opleiding wordt aangeboden, die zowel basis- als toekomstige trends ontwikkeling en applicatie-eisen van methoden en producten.

Het einde, de nodige interdisciplinair onderzoek is een kenmerk van de Universiteit van Ulm. Lokale, nationale en internationale samenwerkingsverbanden met zowel universitaire en niet-universitaire instellingen en het bedrijfsleven worden weerspiegeld in onderzoekscentra, centra van excellentie, focus en onderzoeksgroepen opnieuw.

Toepassing

De masteropleiding in de farmaceutische biotechnologie biedt 25 plaatsen aan de winter semester en de zomer semester zijn er 15 plaatsen. Aanvragen worden online via de Universiteit van Ulm. De online applicatie is beschikbaar in de volgende periodes :. Voor de winter semester 15.04 tot 15.05. (termijn)
Voor de zomer semester van 15:10. tot 15.11. (termijn)

Belangrijke informatie voor aanvragers

  • Worden de documenten niet in het Duits of het Engels geschreven, moet een officiële beëdigde vertaling in het Duits of het Engels worden ingediend
  • De aanvraagdocumenten blijft eigendom van de Universiteit van Ulm worden en worden niet geretourneerd. Daarom stuur ons geen originele documenten. Een re-applicatie moet volledig worden uitgevoerd en nieuwe online ingediend, een verwijzing naar de Universiteit van Ulm hebben aanwezige documenten is niet mogelijk
  • Onvolledige online applicaties en onvolledige documenten gearchiveerd worden afgewezen

De voorwaarde voor toelating

De voorwaarde voor toelating is een bachelordiploma met een bovengemiddeld testresultaten in farmaceutische biotechnologie cursus of cursussen met in wezen dezelfde inhoud. Programma's met nagenoeg dezelfde inhoud zijn als biologie, biochemie, biotechnologie, Biosysteemtechniek, medische biologie, Apotheek (Staatsexamen).
Dit kan worden ingevuld op een binnen- of buitenlandse universiteit of, als alternatief, een erkende equivalent van ten minste drie jaar van de studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Lees meer

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Lees Minder
Biberach , Ulm , Londen , Zürich + 3 Meer Minder