Meester in de sport gezondheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Aantal uren en studiepunten: 1000 uur en 40 ECTS.
 • Duur: minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden vanaf de datum van inschrijving - Mode: Materiaal voorzien in boekvorm + Evaluatie en Tutorials door Virtual Training Platform Alcalá.

DOELSTELLINGEN

 • Handhaving van de hoogste normen van kwaliteit, nauwkeurigheid en bijwerken, zowel qua inhoud als in de methodologische ontwikkeling op het gebied van fysieke activiteit en gezondheid, om de patiënt de beste en meest effectieve behandeling en het verbeteren van hun kwaliteit van leven.
 • Ken de tekenen van sport in de diverse pathologieën en hun varianten volgens de conditie van de patiënt, optimaliseren van de kosten en de kwaliteit van de gezondheidszorg.
 • Mogelijkheid om bestaande menselijke en materiële middelen beschikbaar zijn voor de gezondheid van werknemers te gebruiken in ingrepen in de interventie met sportactiviteiten op alle niveaus (primaire, secundaire en tertiaire preventie).
 • Werk de concepten met betrekking tot sport en lichamelijke activiteit in de gezondheidszorg en de zorg milieu, zodat eventuele begrip gelet op zowel de persoonlijke en sociale aspecten (economisch, politiek, cultureel, enz.).
 • Om de juiste kennis op de lichamelijke activiteit te verwerven en houden ze bijgewerkt te helpen bevorderen van nieuwe onderzoeksprojecten in deze disciplines.
 • Putting voordeel van de patiënt aan de rechtmatige persoonlijk, professioneel of zaken aan het recht te beschermen om de vertrouwelijkheid van patiëntgegevens belangen.
 • Bereiken van de nodige vaardigheden in patiëntenzorg, zowel in de acute fase en in de behandeling van chronische ziekten, verbetering therapietrouw en lichaamsbeweging in alle gevallen.
 • Verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg, het identificeren, analyseren en proberen om de problemen in de praktijk van de gezondheidszorg altijd het bevorderen van therapietrouw en het comfort van de patiënt op te lossen.
 • Het bereiken van Wellness en de kwaliteit van leven van de patiënten en de gezondheidszorg van het individu en van de gemeenschap en ervoor te zorgen dat de verdeling van de middelen voor de volksgezondheid is publieke doelstellingen en criteria.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Empresa de servicios profesionales especializada en sanidad y ciencias sociales compuesto de un grupo de orientadores y consultores especializados que imparte desde el 2000 la Enseñanza a Distancia Ac ... Lees meer

Empresa de servicios profesionales especializada en sanidad y ciencias sociales compuesto de un grupo de orientadores y consultores especializados que imparte desde el 2000 la Enseñanza a Distancia Acreditada y Certificada como actividad principal y Edición Lees Minder