Meester in organisatie, management en gezondheid administratie sociaal-

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • Aantal uren en studiepunten: 1000 uur en 40 ECTS.
  • Duur: minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden vanaf de datum van inschrijving - Mode: Materiaal voorzien in boekvorm + Evaluatie en Tutorials door Virtual Training Platform Alcalá.

DOELSTELLINGEN

  • Begrijp de sociale, juridische en ethische kader voor het beheer en de administratie van sociale zorgcentra, zich bewust van de vele resources management strategieën.
  • Verbetering van de gezondheid van proces en de resultaten in sociale interventies bij geïnstitutionaliseerde patiënten.
  • Verbeteren van het onderwijs en de sociale diensten systeem en de verzorger. De interdisciplinaire zorg verbetert de communicatie tussen verschillende deskundigen met de patiënt en zorgverlener diensten gebruik afneemt en daarmee de kosten daarvan.
  • Nieuwste situatie van de afhankelijkheid van sociale zorg en gezondheidszorg milieu concepten, zodat het mogelijk inzicht te overwegen zowel persoonlijke en sociale aspecten (economisch, politiek, cultureel, enz.), Dus een goede reden center management geriatrische.
  • Het verwerven van de juiste expertise in geriatrische organisatie en houd ze bijgewerkt om nieuwe onderzoeksprojecten te bevorderen in deze discipline.
  • Verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg, het identificeren, analyseren en proberen om problemen die zich voordoen in de klinische praktijk organisatorische en sociaal altijd het bevorderen van therapietrouw en het comfort van de patiënt op te lossen.
  • Zorg voor een methodologie en instrumenten voor de evaluatie van de resultaten van het beleid en acties ontwikkeld in verschillende sociale en gezondheidszorg programma's basis.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Empresa de servicios profesionales especializada en sanidad y ciencias sociales compuesto de un grupo de orientadores y consultores especializados que imparte desde el 2000 la Enseñanza a Distancia Ac ... Lees meer

Empresa de servicios profesionales especializada en sanidad y ciencias sociales compuesto de un grupo de orientadores y consultores especializados que imparte desde el 2000 la Enseñanza a Distancia Acreditada y Certificada como actividad principal y Edición Lees Minder