Meester in radiologische en beeldvorming wetenschappen (MRI)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in radiologische en Imaging Sciences (MRIS)

De Master in radiologische en Imaging Sciences (MRIS) aan Alfaisal University is met de samenwerking met de Koning Faisal Specialist Hospital & Research Centre.

Programma overzicht

De Graduate Program in radiologische en Imaging Sciences aan Alfaisal University in samenwerking met de Koning Faisal Specialist Hospital & Research Centre (KFSHRC) biedt geavanceerde professionele opleiding en onderzoek de mogelijkheden met internationale kaliber faculteit. Het leidt tot een Master of Science (MSc) diploma. Het programma is ontworpen in drie specialisatie tracks: echografie, radiologische onderwijs en management. Het programma verwelkomt staat open voor training mannen en vrouwen, Saoedi-Arabië en niet-Saoedische, lokale en internationale studenten.

Programma-inhoud

De M.Sc. opleiding in radiologische en beeldvorming wetenschappen vereist 48 credits duurt twee jaar om te concurreren. De 48 credit eenheden zijn didactische cursus werk, klinische stages en opleiding, en onderzoeksprojecten. Succesvolle afronding vereist 15 studiepunten van de kernvakken, 18 studiepunten van specialty spoor cursussen, 9 studiepunten van de klinische rotaties / labo practicum, en een 6 credit-project, voor een totaal van 48 uur credits.

Leerplan

De specialiteit curricula bieden drie verschillende tracks (gebieden van specialisatie).

Men richt zich radiologische en imaging wetenschap toekomstige opvoeders. Het traint docenten en / of klinische instructeurs voor undergraduate programma's. Het tweede spoor is gericht op radiologie, nucleaire geneeskunde en radiotherapie diensten technische beheerders. Het bereidt technische klinische managers van deze modaliteiten. Het derde spoor doelstellingen artsen die voldoen aan de minimale toelatingseisen te trainen als verloskundige en gynaecologische oncologen. Training specialiteiten zal zich richten op aanvulling didactische klassikale instructie met de klinische rotaties en vereiste stages bij KFSH & RC en andere aangesloten ziekenhuizen.

De afgestudeerde programma biedt een unieke omgeving van het hoger onderwijs dat het onderzoek en klinische opleiding mogelijkheden op KFSHRC en Alfaisal University in een onderscheidende moderne educatieve instelling integreert.

Collegegeld

  • Inschrijvingsgeld SR 500
  • Jaarlijkse Collegegeld (wijten aan het begin van elk studiejaar) SR 100.000
  • Geschatte boeken en materialen voor elk jaar SR 6000
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Alfaisal University was founded by the highly reputed King Faisal Foundation in 2002 as one of the first Private Non-Profit, research and teaching universities in the Kingdom committed to achieving in ... Lees meer

Alfaisal University was founded by the highly reputed King Faisal Foundation in 2002 as one of the first Private Non-Profit, research and teaching universities in the Kingdom committed to achieving international standards of excellence. Lees Minder