Meester in wetenschap in voeding

California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester in wetenschap in voeding

California Polytechnic State University, San Luis Obispo

In het Nutrition grote, machtig we studenten om de wereld te voeden.

Wat is Nutrition?

Voeding is de studie van hoe voedsel gevolgen gezondheid en welzijn. Voedingsdeskundigen richten op voedsel van de chemie aan het koken; van het eten voor wellness om het voorschrijven van diëten voor de gezondheid en ziekte. Met een voeding mate, zult u een verschil in het leven van mensen te maken. Veel beroepen te betrekken voeding. Een aantal van de carrière mogelijkheden vereisen extra studie na je bacheloropleiding. Sommige vereisen de diëtiste credential; anderen vereisen andere post-graduate werk, zoals verpleging of medische school. Sommige voedingsdeskundigen streven naar een graduaat voor een meer gespecialiseerde gebied van de rente of aan het werk in de academici. Afhankelijk van je persoonlijke interesses, helpen we u kiezen van de juiste concentratie in de Nutrition belangrijkste om je voor te bereiden voor uw carrière doelen.

Nutrition Major Concentraties

Het Voedingscentrum biedt drie grote concentraties: Applied Nutrition, dat is een didactisch Program in Voedingsleer geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Onderwijs in Voeding en Diëtetiek (Acend); Nutrition Science; and Nutrition and Food Industries.

Applied Nutrition

De Applied Nutrition Concentratie is het Didactisch Program in Voedingsleer (DPD) programma op Cal Poly. Wij bieden studenten met hedendaagse kennis, met inbegrip van medische voeding therapie, en praktische vaardigheden om hen voor te bereiden op een succesvolle afronding van een dieet stage en een bevredigende carrière in de voedingsleer, met inbegrip van de optie om een ​​diëtiste (RD) te worden.

Nutrition Science

Het Voedingscentrum Science Concentratie bereidt studenten voor post-graduate studies in de gezondheid gerelateerde beroepen, zoals geneeskunde of verpleeghuis, door het benadrukken van een sterke achtergrond in de fysieke en life sciences, evenals de menselijke voeding. Studenten van plan verdere graduate studie in bepaalde gebieden van voedingsonderzoek, zoals voedingsbiochemie of moleculaire biologie, moet er ook voor kiezen deze concentratie.

Nutrition and Food Industries

Studenten in de Nutrition and Food Industries concentratie zal worden voorbereid voor de werkgelegenheid in food product onderzoek en ontwikkeling, de kwaliteit en de regelgevende activiteiten, voeding en gezondheid communicatie, public relations, en technische verkoop in een aantal van de grootste en meest bekende multinationale ondernemingen. Omdat deze concentratie bevat uitgebreide voedsel wetenschap cursussen, afgestudeerden zijn goed gepositioneerd om te concurreren voor veel banen op het gebied voedsel wetenschap. Voor studenten met een undergraduate voorbereiding in voedsel wetenschap, voeding, of andere wetenschap gebaseerde curricula. Een scriptie is vereist. Onderzoek gebieden variëren met de faculteit expertise en belang; verwijzen naar Food Science and Nutrition Department en College van Landbouw, Voedsel en Milieuwetenschappen webpagina's voor meer informatie over het facultaire onderzoek. Afgestudeerden zijn voorbereid op verdere studie in doctoraatsprogramma's of voor verantwoordelijke posities in de voeding en de voedingsindustrie.

Leerplan

Programmeer Leerdoelen

Na een succesvolle afronding van de Master of Science in Nutrition, zullen de studenten in staat om:

  1. Solliciteer fundamentele principes van de voedingswetenschap in onderzoek en benodigde cursussen
  2. Uitleggen, analyseren en interpreteren van fundamentele wetenschappelijke concepten in het specifieke gebied van scriptieonderzoek
  3. Breng de wetenschappelijke methode om voedingsonderzoek door het ontwerp, de uitvoering, en de verdediging van een proefschrift onderzoeksproject
  4. Solliciteer kritisch denken vaardigheden om de analyse van gepubliceerd onderzoek literatuur en het ontwerp / interpretatie van een scriptie onderzoek
  5. Toon onafhankelijk en creatief denken vaardigheden in de formulering, ontwerp, uitvoering en interpretatie van voedingsonderzoek
  6. Tonen een sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
  7. Werk productief, respectvol en professioneel als onderdeel van een onderzoeksteam en in andere instellingen groep
  8. Exhibit leiderschap, ethisch gedrag, en de gemeenschap waarden

Goedgekeurde keuzevakken

Kies uit een van de drie accentzones in samenspraak met de scriptiebegeleider (er moeten minimaal 3 eenheden zijn op het 500-niveau): Molecular Nutrition Emphasis Area Kies uit het volgende:

  • ASCI 403 - Toegepaste Biotechnologie in Animal Science
  • ASCI 420 - Animal Metabolism and Nutrition
  • ASCI 503 - geavanceerde moleculaire technieken in Animal Science
  • BIO 441 - Bioinformatica Applications
  • BIO 475 - Molecular Biology Laboratory
  • BIO 476 - Gene Expression Laboratory
  • BIO 501 - Moleculaire en cellulaire biologie
  • CHEM 474 - Protein Technieken Laboratory
  • CHEM 528 - Nutritional Biochemistry
  • FSN 420 - Kritische Evaluatie van Nutrition Research
  • FSN 500 - Individueel Studeren
  • STAT 513 - Toegepaste experimenteel ontwerp en Regressie modellen
  • STAT 523 - Ontwerp en Analyse van Experimenten I

Public Health Nutrition Nadruk Area

Maak een keuze uit de volgende opties:

  • AGB 543 - Agribusiness beleid en programma-analyse
  • AGB 554 - Food System Marketing
  • BIO 542 - Multivariate Biometrie
  • FSN 420 - Kritische Evaluatie van Nutrition Research
  • FSN 480 - Beleid Argumenten Food and Nutrition
  • FSN 500 - Individueel Studeren
  • KINE 503 - Huidige Gezondheidsproblemen
  • KINE 510 - Advanced Health Behavior Change Programs
  • STAT 417 - Survival Analysis Methods
  • STAT 419 - Applied Multivariate Statistics
  • STAT 421 - Survey Sampling en Methodologie
  • STAT 513 - Toegepaste experimenteel ontwerp en Regressie modellen
  • STAT 524 - Applied regressieanalyse
  • STAT 530 - Statistische Computing met SAS

Gezondheid en Welzijn De nadruk in de omgeving

Maak een keuze uit de volgende opties:

  • COMS 418 - Health Communication
  • FSN 420 - Kritische Evaluatie van Nutrition Research
  • FSN 500 - Individueel Studeren
  • KINE 408 - Bewegen en gezondheid Gerontologie
  • KINE 434 - Health Behavior Change Programs I
  • KINE 450 - orksite Health Promotion Programs
  • KINE 504 - Advanced Pathofysiologie en Bewegen
  • KINE 522 - Geavanceerde biomechanica
  • KINE 525 - Advanced Motor Learning and Control
  • KINE 526 - Sport and Exercise Psychology
  • KINE 530 - Advanced Fysiologie van de Oefening
  • PSY 465 - Cross-Cultural Psychology International
  • STAT 513 - Toegepaste experimenteel ontwerp en Regressie modellen

Verplichte vakken - -
FSN 516 Population Health en Epidemiologie 3
FSN 528 Biochemische en moleculaire aspecten van de menselijke macronutriënten Metabolism 4
FSN 529 Metabole en moleculaire aspecten van Vitaminen 2
FSN 530 Metabole en moleculaire aspecten van Mineralen 2
FSN 581 Graduate Seminar in Food Science and Nutrition 3
FSN 599 Proefschrift 6
STAT 512 STATISTISCHE METHODEN 4
Goedgekeurde keuzevakken - -
Zie goedgekeurde keuzevakken lijst hieronder. - 21
Totale Eenheden - 45
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Luis Obispo, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan