Meester van chirurgische bijstaat, MSA-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Meester van Chirurgische Assisteren, MSA Program biedt een unieke gelegenheid voor studenten met een vierjarige opleiding of hoger aan de gespecialiseerde medische professie van chirurgische helpen invoeren. Deze twee jaar durende programma bestaat uit een 10-maand didactische fase, met preklinische rotaties exposure in de chirurgische omgeving. Aan het eind van de 12 maanden durende klinische fase studenten volledig acht klinische rotaties, die in de rol van een chirurgische assistent tenminste 240 gevallen. Met de succesvolle afronding van het programma, mensen verdienen een Master of Surgical Assisteren, MSA graad en worden gecertificeerd in 22 months. Onze missie is om de bevoegde chirurgische assistenten te trainen in een dynamische academische omgeving, voeden toekomstige opvoeders en leiders van het beroep.

Didactische Fase

Alle klassen tijdens de 10 maanden didactische fase worden gehouden op de EVMS campus in onze klaslokalen en simulatie kenniscentra. In het EVMS programma studenten worden betrokken in een gestructureerde didactische meeslepende ervaring in de klinische omgeving. Deze ervaring biedt studenten met directe observatie en actieve deelname aan het chirurgisch team om de kritische klinische vaardigheden die nodig zijn voor de chirurgische assistent ontwikkelen. Studenten worden blootgesteld aan chirurgische diensten die perioperatieve, intraoperatieve en postoperatieve zorg voor de patiënt op te nemen. Daarnaast worden de studenten betrokken bij ondersteunende chirurgische diensten, zoals Central Steriel Services en Pathologie. Deze preklinische training ervaring vult de kennis en vaardigheden die de studenten krijgen tijdens de 10 maanden durende didactische fase van het programma met de hands-on instructie in de chirurgische omgeving. Als gevolg van deze preklinische training ervaring, de studenten zijn bereid om de klinische opleiding fase van het programma in te voeren met de praktische ervaring in de operatiekamer en een sterke basis van chirurgische kennis.

Klinische Fase

SA Student in Orin tegenstelling tot andere geaccrediteerde programma's, de EVMS programma beheert en wijst klinische stages van de studenten. Aan het eind van de 12 maanden durende klinische fase EVMS studenten:

 • Voltooien acht klinische rotaties.
 • Vervult de functie en dienen in de rol van de chirurgische assistent tenminste 240 gevallen.
 • Hebben het equivalent competenties verwachten van een Junior Chirurgische Resident.
 • Komen in aanmerking om te zitten voor een nationale certificatie-examen.

Leerplan

Meester van Chirurgische Assisteren, MSA-programma krediet uur = 70 Studenten in de 70-credit-uur durende programma zal voltooien:

 • 36 studiepunten van didactische training
 • 34 credits in de klinische jaar.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten alle bachelordiploma eisen hebben afgerond en zijn uitgegeven een bachelor's degree voorafgaand aan matriculating als EVMS student. Als de bacheloropleiding is uitgegeven door een Amerikaanse hogeschool of universiteit, als een algemene regel zou moeten zijn van een regionaal erkende instelling. Echter, kan het programma uitzonderingen op een case-by-case basis verlenen. Officiële transcripties van de toekenning instelling moet de datum waarop de graad werd uitgegeven te specificeren. Alle personen moeten voldoen aan de toelatingseisen. Momenteel is het programma niet internationale studenten of medische afgestudeerden accepteren.

Alle kandidaten moeten:

 • Wees een burger van Verenigde Staten of een bewijs van een permanente verblijfsvergunning Status1
 • hebben een baccalaureaat (op elk gebied van studie) en een in aanmerking komende gemiddeld eindcijfer van 3,0 (B) of beter
 • zijn alle vereiste vakken in tabel 1 vermelde gedaan (ontheffing worden toegekend op basis van ervaring of andere factoren)
 • een graad van B- of beter bereikt in elk van de voorwaarde cursussen (alle vereisten moeten hebben in de afgelopen 10 jaar afgerond)

Het programma is zeer geïnteresseerd in het ontvangen van de aanvragen van personen met een diploma in de biologie, chemie, lichaamsbeweging wetenschap, verpleging, pre-gezondheid / geneeskunde, het bedrijfsleven en aanverwante gebieden van de gezondheid. Hoewel eerdere medische en / of operatiekamer ervaring is geen vereiste, betaalde en niet-betaalde ervaringen in de gezondheidszorg zijn tijdens de toepassing review proces in aanmerking genomen.

Personen die in het proces van het invullen van hun baccalaureaat en / of voorwaarde cursussen kan van toepassing zijn op het programma als ze van plan om aan deze eisen voorafgaand aan de start van het programma te voltooien.

De capaciteiten en vaardigheden kandidaten en studenten moeten beschikken om de opleiding en training in verband met chirurgische assistent-opleiding te voltooien worden aangeduid als "technische normen." Deze capaciteiten en vaardigheden zijn essentieel voor de klinische praktijk als een chirurgische assistent.

Voorwaarde Cursussen

Alle vereiste cursussen moeten worden voltooid binnen de afgelopen 10 jaar met een B- of beter voor acceptatie.

Voorwaarde Cursussen Credit Hours

 • Anatomie en fysiologie met lab (human aanbevolen) 6-8
 • General Biology met lab 3
 • Generaal of Intro Chemie met lab 3
 • Microbiologie met lab 3
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-ti ... Lees meer

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-time faculty, who work in concert with health-care professionals throughout the community. Lees Minder