Meester van de apotheek (MPharm)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het MPharm programma is een vierjarig programma dat drie onderling verbonden thema's integreert:

  • De patiënt, Ziekte and Drug Actie
  • Arts en patiënt
  • Geneesmiddelen Ontwerp en Productie.

De MPharm is een undergraduate Master met een onderzoeksmethoden cursus bij Stage 3 leidden tot een bestendige onderzoeksproject dat een derde van het laatste jaar van het programma vormt.

onderwijs

Elke cursus bestaat uit lezingen, seminars, laboratorium werk, werk in kleine groepen, praktijkgerichte activiteiten en opdrachten. Er zijn ook een aantal plaatsingen in het programma, zodat u profiteert van zowel academische en praktijkgerichte omgevingen.

Aanslag

Evaluatie omvat een schriftelijk tentamen aan het eind van elk jaar. Alle cursussen hebben ook permanente evaluatie dat de rest van de totale cursus merk draagt. Continue evaluaties omvatten praktische doseren examens, objectieve gestructureerde klinische onderzoeken, presentaties (individueel en in groep), schriftelijke verslagen, evaluatie van laboratorium notebooks, case studies, essays en meerkeuzevragen. Final eer indeling is als volgt berekend: 10% van fase 2 eindcijfer, 40% van fase 3 eindcijfer en 50% van fase 4 eindcijfer.

Steeds een Apotheker:

Na een Britse gebaseerde cursus: Na de succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een MPharm diploma ontvangen. Er zijn een aantal verdere stappen te doorlopen voordat je in staat in te schrijven bij de Algemene Farmaceutische Raad (GPhC) en de praktijk als een gediplomeerde apotheker in het Verenigd Koninkrijk zal zijn. Zodra je een MPharm moet u een aanvraag voor een pre-registratie jaar hebben afgerond, dit is waar je de vaardigheden die je opgedaan tijdens je opleiding als een betaalde werknemer in een professionele omgeving verder zal ontwikkelen. Ingang op een preregistratie jaar concurrerend is en er is geen garantie dat je een plek krijgt. Een deel van deze pre-registratie plaatsen zijn met de NHS, maar de meerderheid van de stages te betrekken werken met apothekers. Nogmaals, moet u zich ervan bewust dat uw plaats op de preregistratie jaar niet is gegarandeerd als het aantal beschikbare posities is afhankelijk van verschillende factoren. Een zo'n factor is dat de beschikbaarheid van preregistratie plaatsen aangeboden door de openbare apotheken kan variëren van jaar tot jaar. Internationale studenten zijn ook zeer waarschijnlijk een visum dat afhangt van het behalen van een aantal voorwaarden, met inbegrip van een minimum salaris eis kan worden vereist. Na de voltooiing van 52 weken van de pre-registratie training, en is onderhevig aan uw passeren van de registratie examen aan het einde van de training, komt u in aanmerking te registreren bij de Algemene Farmaceutische Raad (GPhC) en de praktijk als een volledig gediplomeerde apotheker.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder