Meester van de gezondheid van de wetenschap

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Health Science is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in een verscheidenheid van de gezondheid van de wetenschap instellingen, met inbegrip van zowel de overheid en non-gouvernementele organisaties. In aanvulling op de standaard Master of Health Science, kunnen studenten kiezen uit drie specialisaties, waaronder Health Services Management (een programma geaccrediteerd door de Australische College of Health Service Management), Aged Care Management, of Occupational Health and Safety. Studenten kunnen een breed scala van gezondheid wetenschap eenheden van evidence-based gezondheidszorg en de praktijk, gezondheidszorg planning, ouderenzorg beheer, ontwikkeling gezondheidsbeleid, leiderschap en de gezondheid van het financiële beheer te bestuderen. Studenten krijgen ook praktische vaardigheden in de ontwikkeling van de gemeenschap en de bevordering van de gezondheid programma's, en ook een afgesloten onderzoek en praktijk ervaring in de evaluatie van een hedendaags probleem in de gezondheidszorg wetenschap te voltooien.

De Master of Health Science is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in een verscheidenheid van de gezondheid van de wetenschap instellingen, met inbegrip van zowel de overheid en non-gouvernementele organisaties.

Studenten kunnen kiezen uit drie specialisaties, waaronder 'Health Services Management', 'Aged Care Management' of 'Occupational Health and Safety'. Studenten kunnen een breed scala van gezondheid wetenschap eenheden van evidence-based gezondheidszorg en de praktijk, gezondheidszorg planning, ouderenzorg beheer, ontwikkeling gezondheidsbeleid, leiderschap en de gezondheid van het financiële beheer te bestuderen.

Studenten krijgen praktische vaardigheden in de ontwikkeling van de gemeenschap en de bevordering van de gezondheid programma's, en ook een afgesloten onderzoek en praktijk ervaring in de evaluatie van een hedendaags probleem in de gezondheidszorg wetenschap te voltooien. Na het voltooien van de Master of Health Sciences, zullen de studenten worden uitgerust met kennis en vaardigheden om een ​​carrière in de gezondheidszorg voort te zetten en aanverwante industrie en de overheid organisaties, evenals mogelijkheden om hun leren via postdoctorale onderzoeksprogramma's (bijvoorbeeld Master of Research bevorderen en / of Doctor of Philosophy in Public Health).

Waarom de studie van de Master of Health Science?

De Master of Health Science is voor professionals die werkzaam zijn in het gebied gezondheidszorg, ziekenhuizen, zorgsector leeftijd en maatschappelijke organisaties. Het stelt u in staat om effectief te beoordelen en te reageren op opkomende gezondheid planning en management vraagstukken van cruciaal belang in Australië.

Deze dynamische gezondheidswetenschap graad is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en de overheid. Met zowel de Graduate Diploma in Health Science en de Graduate Certificate in Health Science, de Master of Health Science kunt u specialisaties verkennen om uw interesse en carrière ambities te voldoen.

De specialisaties beschikbaar zijn onder meer:

  • Health Services Management
  • Aged Care Management
  • Gezondheid en veiligheid

Evenals een verscheidenheid van speciale opties, Western Sydney University biedt ook flexibele levering met blended learning en afstand eenheden, onderwezen door experts in het veld en met flexibele in- en uitgangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Lees meer

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Lees Minder
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Meer Minder