Meester van voeding en dieet praktijk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

TOELATINGSEISEN

De minimale academische vereiste is een bachelordiploma in de gezondheidszorg wetenschap of andere verwante opleiding met ten minste twee biochemie vakken op tweede jaar niveau, waar het eerste jaar de chemie is een voorwaarde van deze onderwerpen en twee fysiologie onderwerpen ook op het tweede jaar niveau.

In aanmerking komende undergraduate opleidingen aan Bond University:

  • bachelor in de biomedische wetenschappen
  • Bachelor in de Oefening en Sport Science

PROGRAMMA BESCHRIJVING

De Master of Nutrition and Dietetic Practice is een Australische kwalificatiekader (AQF) Niveau 9 Masters Degree (Extended) diëtetiek programma. Het legt een duidelijke nadruk op de ontwikkeling van evidence-based beoefenaars met uitgebreide deelname aan dieetleer praktijk in verschillende contexten in binnen- en buitenland, maar ook het bezit van onderzoekservaring.

U krijgt de gelegenheid om specialistische vaardigheden met betrekking tot de praktijk van voeding en diëtetiek door middel van uitgebreide beroepspraktijk plaatsingen ontwikkelen.

Een uniek kenmerk van dit programma is de voltooiing van een internationale stage. Deze ervaring ontwikkelt je vaardigheden in de internationale voeding en dieet praktijk, met inbegrip van de ontwikkeling van culturele competentie. U krijgt een globaal perspectief van de effecten van verschillende culturele, politieke, economische en fysieke omgevingen over voeding en dieet problemen die u kunt integreren in uw beroepspraktijk te krijgen.

Je zal ook deelnemen aan projecten en kansen die zich richten op de ondernemende praktijk van voeding en diëtetiek aan leiderschap, management, media en marketing vaardigheden te ontwikkelen.

programmastructuur

U moet alle van de volgende onderwerpen te voltooien:

Semester 1

  • Nutrition and Food Science
  • Voeding Assessment en diagnose
  • Nutrition Communication and Behaviour
  • Voeding Problemen en prioriteiten

Semester 2

  • Klinische Voedingsleer A
  • Food service Diëtetiek
  • Voeding en Chronic Disease Management
  • Public Health Nutrition Practice

Semester 3

  • Klinische Voedingsleer B
  • Evidence-Based Practice for Health Professionals
  • Professional Placement Internship - Community and Public Health Nutrition
  • Professional Placement Internship - Individuele Case Management A

Semester 4

  • Health Research Design and Planning
  • Professional Placement Stage - Food Service Management
  • Professional Placement Internship - Individuele Case Management B
  • Sports Nutrition

Semester 5

  • Management and Leadership for Nutrition Professionals
  • Nutrition Research Internship A *

Semester 6

  • Nutrition Research Internship B *
  • International Nutrition Practice

PROFESSIONELE RESULTATEN

De Master of Nutrition and Dietetic Practice-programma is ontworpen om voeding professionals die zijn uitgerust met een unieke set van kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van onderzoek en praktijk te produceren. Afgestudeerden van het programma in staat zijn om hun vaardigheden en ervaring toe te passen op een groot aantal gebieden, waaronder klinische voedingsleer, prive-praktijk, food service management, de volksgezondheid voeding, corporate gezondheid en wellness-programma's, sportvoeding, de voedingsindustrie, voeding in de kinderopvang zullen zijn centra, scholen en ouderenzorg faciliteiten, evenals onderzoek.

beroepserkenning

De universiteit heeft de accreditatie proces begon met de Diëtisten Association of Australia (DAA), met inbegrip van het indienen van een accreditatie evaluatieverslag aan DAA. De volledige details van de etappes in de DAA accreditatieproces zijn verkrijgbaar bij www.daa.asn.au.

  • Universiteiten en erkenning van kwalificaties
  • Accreditatie van dieet-programma's
  • Handleiding voor de erkenning van dieet-programma's.

Alle vragen over de voortgang van het programma accreditatie herziening moet worden gericht aan de Universiteit van Dietetic Program Coordinator. * 30 studiepunt onderwerp.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Lees meer

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Lees Minder