Lees de Officiële Beschrijving

De missie van het GW Master of Science (MS) Biostatistiek programma is om studenten te begeleiden in het ontwikkelen van de nodige vaardigheden om statistische methodes succesvol toe te passen op de biologische, biomedische en gezondheidsdiensten. Na afstuderen van het biostatistiek MS-programma zijn de studenten bereid om epidemiologisch onderzoek te ondernemen, evaluatiestudies te ondernemen en de bevolkingshygiënische status in de academische, overheids-, particuliere sector en de gezondheidsinstellingen van de gemeenschap te volgen. Ons onderzoek helpt het begrijpen van hoe besmettelijke ziekten, zoals Zika, Ebola, en HIV / AIDS verspreiden. Onze afgestudeerden werken met die gemeenschappen die het meest kwetsbaar zijn om patiënten beter te behandelen en toekomstige uitbraken te voorkomen.

Het MS Biostatistics programma is een joint venture tussen het Department of Statistics in het Colombiaanse Hogeschool voor Wetenschappen en Wetenschappen (CCAS) en het Departement Epidemiologie en Biostatistiek in het Milieu-Instituut voor Volksgezondheid (SPH).

De MS in Biostatistiek diploma coursework helpt de leerlingen capaciteit om kritisch en creatief te denken. Bij de George Washington University zijn wij trots op het opleiden van studenten die zich inzetten voor de verbetering van de volksgezondheid, en betrokken zijn bij en bevorderen van de publieke dienstverlening. We benadrukken deze kwaliteiten in het programma Master of Science Biostatistics, omdat ze essentieel zijn voor toekomstige biostatistici en volksgezondheidspraktisyns. Daarnaast zijn we er zeker van dat de afgestudeerden Biostatistiek zullen:

  • Begrijp de theorie en principes achter statistische methoden die het meest gebruikt worden in biomedisch onderzoek (contingency tables, survival analysis, mixed models en missing data).
  • Begrijp en gebruik de onderliggende principes en methodes om biomedische studies te ontwerpen, plannen en uitvoeren.
  • Biostatistisch advies geven als lid van een team dat zich bezighoudt met een biomedisch onderzoeksproject, waaronder manipulatiebeheer en analyse van data.

programma vereisten

Voordat hij lid is van het MS Biostatistics programma, moeten de studenten minstens twee semesters van de college-niveau calculus hebben afgerond, door middel van minstens Single-Variable Calculus II, en een semester Regressie.

analyse

Daarnaast moeten kandidaten de volgende vakken succesvol hebben afgerond:

  • Multi Variabele Calculus III
  • Lineaire Algebra I
  • Inleiding tot Computing of Intermediate Statistical Laboratory: Statistische Computing Pakketten of Gebruik van Statistische Pakketten: Data Management en Data Analysis

Als deze cursussen niet zijn afgerond, is de toelating tot het programma afhankelijk van de verwachting dat ze binnen de eerste twee semesters van het programma worden genomen. Credits uit deze cursussen tellen niet in op afstudeervereisten, evenmin worden de cijfers in de algemene GPA opgenomen.

Professionele Verbetering

Studenten in de MS Biostatistics opleiding moeten deelnemen aan acht uur Professionele Verbetering. Deze activiteiten zijn vooraf goedgekeurd door een adviseur en kunnen publicatieve lezingen, seminars en symposia zijn die verband houden met uw vakgebied.

Professional Enhancement-activiteiten zijn een aanvulling op het strenge academische curriculum van de biostatistiek MS en helpen de studenten voor te bereiden om actief deel te nemen aan de professionele gemeenschap. U kunt meer weten over mogelijkheden voor professionele verbetering via de Milken Institute School of Public Health Listserv, via afdeling communicatie, of door te spreken met uw adviseur.

Carrière

Er zijn tal van mogelijkheden voor afgestudeerden van de Biostatistiekopleiding. Overheidsinstellingen, werkgevers van de particuliere sector en onderwijsinstellingen kijken altijd naar studenten die een MS Biostatistics opleiding hebben afgerond. Afgestudeerden met een MS Biostatistics degree vinden carrières in het onderwijs, onderzoek en consulting. Veel MS Biostatistics-afgestudeerden gaan ook verder met hun opleiding en streven naar een Biostatistics PhD.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum