Lees de Officiële Beschrijving

De MSc Beheersing van infectieziekten is gericht op de disciplines van de epidemiologie, laboratorium wetenschappen en de volksgezondheid en voor de opleiding en bijscholing van studenten die willen om te werken op een multidisciplinaire praktische aanpak van de bestrijding van infectieziekten te overbruggen, en om studenten met gespecialiseerde rusten vaardigheden die een carrière in de bestrijding van infectieziekten als medewerkers van ministeries van volksgezondheid, gezondheid afdelingen, nationale of internationale ziektebestrijding agentschappen, hulporganisaties en universiteiten zal vergemakkelijken.

Afgestudeerden van deze cursus nemen wetenschappelijke of leidinggevende posities in de nationale en internationale overheden, hulporganisaties, of deelnemen aan specifieke interventies projecten of onderzoeksprojecten de wereldwijde gezondheid te verbeteren.

Doelstellingen


Aan het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: onderzoek naar de overdracht van endemische en epidemische infecties; Selecteer de juiste wijze van controle; ontwerpen, implementeren en evalueren van gecoördineerde controlemethoden; beoordelen beperkingen van de lokale volksgezondheid levering systemen; beheer van de beschikbare middelen in het kader van de bestrijding van infectieziekten, en hun inspanningen richten op specifieke geografische regio's of specifieke ziekten.

Leerplan

TERM 1


Na oriëntatie, studenten deelnemen aan een core-module die zich richt op: (i) de levenscyclus en de kenmerken van besmettelijke ziekten middelen volgens hun voornaamste transmissieroutes; (ii) de belangrijkste interventiestrategieën gebruikt om infectieziekten te bestrijden; (iii) voorbeelden van successen, gedeeltelijke successen en mislukkingen in interventieprogramma's tegen infectieziekten. Deze module is geïntegreerd met een verplichte module over statistiek, en ofwel met een) studie modules op basis epidemiologie; gezondheidseconomie en gezondheidsbeleid, proces en macht, of b) een studie modules op uitgebreide epidemiologie en de gezondheid van de economie of het gezondheidsbeleid, proces en macht. Een interdisciplinaire benadering wordt benadrukt dat rekening houdt met de sociale, politieke en economische context waarin de gezondheid systemen werken neemt.

Termen 2 en 3


Studenten een totaal van zes studie modules, een uit elk tijdschema sleuf. Een typische selectie wordt hier gegeven:

C1:: Gezondheidszorg Evaluation; Primary Health Care in ontwikkelingslanden; Vector bemonstering, identificatie en Incrimination.

C2: Conflict & Gezondheid; Clinical & Public Health Bacteriologie; Economische Analyse voor Management en Beleid.


D1: Overdraagbare Disease Control in de ontwikkelde en midden-inkomenslanden; Ontwerpen Disease Control programma's in ontwikkelingslanden.

D2: Epidemiologie & Control van overdraagbare ziekten

E1: AIDS; Methoden van Vector controle; Mycologie; Modelling & de dynamiek van Infectieziekten; Bevolking en Ontwikkeling.

E2: Controle van Seksueel Overdraagbare Aandoeningen; Epidemiologie & Control van Malaria; Antimicrobiële Chemotherapie; Tropische Environmental Health.

Project Report


Studenten vullen een onderzoeksproject bestuderen aspecten van een interventie programma. Indien nodig, kan dit de vorm van een optionele periode een relevante overzeese locatie te nemen. De meeste studenten op deze cursus deelnemen aan projecten in het buitenland. Studenten die projecten in het buitenland zal aanvullende financiering van maximaal £ 1.500 nodig om kosten te dekken.

Natuurlijk Duur


Full-time voor een jaar of gesplitst studie meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van de cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment optreden tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei, na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen


Ofwel een tweede-klasse Honours diploma van een erkende universiteit in een wetenschappelijke, sociale wetenschappen of menswetenschappen veld, of een graad in de geneeskunde. Aanvragers met een passende technische kwalificaties en werkervaring, of een gelijkwaardig diploma, zijn ook welkom.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- £ 8300 EU, £ 19.450 International
Deadline
Vraag informatie aan
Applicants are recommended to apply by 30 June 2015 for a September start
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicants are recommended to apply by 30 June 2015 for a September start
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicants are recommended to apply by 30 June 2015 for a September start
Einddatum

MSc Control of Infectious Diseases - LSHTM