Lees de Officiële Beschrijving

* De financiering is beschikbaar voor deze cursus.

De MSc Epidemiologie programma is bedoeld om studenten met de kennis en vaardigheden uit te rusten om waardevolle bijdragen aan zowel epidemiologisch onderzoek en de volksgezondheid te maken. Epidemiologische methoden worden steeds meer gebruikt in medisch onderzoek, volksgezondheid praktijk en de gezondheidszorg evaluatie om de oorzaken van de ziekte te onderzoeken en interventies ter voorkoming of beheersing van de ziekte te evalueren. Epidemiologie is een belangrijke discipline voor het begrijpen en verbeteren van de wereldwijde gezondheid. Deze cursus behandelt zowel overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten epidemiologie.

Afgestudeerden voeren loopbaan in het medisch onderzoek, volksgezondheid en sociale geneeskunde, epidemiologische veldstudies, producenten van geneesmiddelen, de overheid of NGO's.

De Nand Lal Bajaj en Savitri Devi-prijs wordt uitgereikt aan het beste project per jaar. De prijs werd geschonken door Dr. Subhash Chandra Arya, oud-student, ter ere van zijn ouders dr Nand Lal Bajaj en mevrouw Savitri Devi.

Doelstellingen


Tegen het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: aan te tonen geavanceerde kennis en het bewustzijn van de rol van de epidemiologie en de bijdrage ervan aan andere aan gezondheid gerelateerde disciplines; kiezen geschikte ontwerpen en gedetailleerde protocollen voor epidemiologische studies te ontwikkelen; invoeren en beheren van geautomatiseerde epidemiologische gegevens en het uitvoeren van passende statistische analyses; de resultaten van epidemiologische studies (hun eigen of andere onderzoekers '), met inbegrip van kritische beoordeling van de onderzoeksvraag, onderzoeksopzet, methoden en gedrag, statistische analyses en interpretatie te beoordelen.

Leerplan

TERM 1


Alle studenten nemen de verplichte modules en meestal optionele modules.

Verplichte modules zijn: Extended Epidemiologie; Statistieken; Kritische lezingen in de epidemiologie; Epidemiologie in Context. Aanbevolen modules zijn: Inleiding tot Computing; Data Management voor epidemiologische studies; Volksgezondheid Lecture Series.

In aanvulling, tot twee optionele modules uit de volgende: Clinical Trials; Moleculaire Epidemiologie van Infectieziekten; Basic Demografische methoden; Principes van Social Research.

Termen 2 en 3


Studenten een totaal van zes modules, een uit elk tijdschema sleuf. Wanneer slechts één module wordt weergegeven, is verplicht. De lijst hieronder geeft de aanbevolen modules. Verdere optionele modules beschikbaar zijn, na overleg met de Course Directors. De aangeboden modules kan iets veranderen van jaar tot jaar.

C1: Studie Design: Het schrijven van een studie Voorstel & subsidieaanvraag.

C2: Statistische methoden in de epidemiologie.

D1: Genetische Epidemiologie; Sociale Epidemiologie; Overdraagbare Disease Control in de ontwikkelde en midden-inkomenslanden; Het voorspellen van de Ziekte in Time & Space.

D2: Epidemiologie & Control van overdraagbare ziekten; Ethiek, Public Health & Human Rights; Global Mental Health.

E1: AIDS; Epidemiologie van niet-overdraagbare ziekten; Modelling & de dynamiek van Infectieziekten.

E2: Geavanceerde statistische methoden in de epidemiologie; Epidemiologie & Control van Malaria; Current Issues in veilig moederschap en perinatale gezondheid.

Het is ook mogelijk om te mengen manieren van leren, waarbij tot twee van de modules van de School van afstandsonderwijs programma plaats.

Residentiële Field Trip


Deze cursus heeft een verplichte tweedaagse residentiële retraite buiten Londen. Dit wordt op de woensdag en de donderdag van de eerste week gehouden in Term 1.

Project Report


Studenten vullen een schriftelijk onderzoek over een onderwerp gekozen in overleg met hun docent.

Programma Duur


Full-time voor een jaar of part-time meer dan twee jaar. Studenten die de opleiding meer dan twee jaar kunt ervoor kiezen om part-time gedurende beide jaren wonen (dit betreft het bijwonen van de school ten minste twee dagen per week tijdens de ambtstermijn-tijd), of door split studie.

Studenten die de opleiding door split studie meer dan twee jaar bij te wonen full-time voor een deel van het jaar 1, en vervolgens zorg voor de rest van de cursus in jaar 2. De splitsing kan op elk moment tussen de kerstvakantie en het einde van het formele onderwijs mei optreden (indien retournering om een ​​pauze te WERKEN BIJ HET MIDDEN VAN TERM 2 IN MID februari wellicht meer geschikt), na afspraak met de Course Director. Paper 1 kunnen worden genomen aan het einde van het jaar 1 of aan het einde van het jaar 2. Paper 2 moeten worden genomen op het einde van het jaar 2. Geïnteresseerde kandidaten dienen hun keuze op het aanvraagformulier aan te geven.

Toelatingseisen


Ofwel een tweede-klasse Honours graad van een erkende universiteit in de wetenschap of een aanverwant onderwerp, of een graad in de geneeskunde.

Kandidaten dienen het bewijs van rekenvaardigheid (bijvoorbeeld A-niveau wiskunde of statistiek of een module met een goed merk in hun universitaire graad) tonen. Toepassingen met een passende technische kwalificatie of een gelijkwaardige opleiding en ervaring uit het buitenland, zijn ook welkom. Het verdient de voorkeur voor de kandidaten om wat werkervaring in een verband met de gezondheid veld hebben.

* Collegegeld: vergoedingen status wordt beschouwd op aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Candidates are advised to apply by 30 June for a September start.
Einddatum

MSc Epidemiology